Showbizz > Balkan

Seka Aleksić PATOSIRALA lažni džet-set: "Normalno je da jedete pasulj DVA dana, da niste u Dubaiju"

Seka Aleksić osudila lažni život influensera.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

17/10/2024 > 15:03

podeli vest:

Seka Aleksić PATOSIRALA lažni džet-set: "Normalno je da jedete pasulj DVA dana, da niste u Dubaiju"
Foto: ATA Images


Muzička zvezda Seka Aleksić poznata je kao žena bez dlake na jeziku i njeni stavovi uvek jako odjeknu u javnosti. Tako je bilo i ovog puta kad je javno rekla da je normalno da deca nose istru trenerku više dana i da jedu pasulj dva dana.

Usput je i prozvala javne ličnosti koji predstavljaju lažni život na Instagramu.

Foto: ATA Images

 

- Normalno je da jedno dete nosi trenerku tri dana u školu dok je ne isprlja, pa onda kad je isprklja, opere mama pa opet se osuši pa idemo ponovo. Nije normalno da svaki dan menjaš garderobu. To deco nije normalno. Nije ljudi normalno da gledate javne ličnosti sve po društvenim mrežama koje reklamiraju sve i svaštaa, koji reklamiraju preskupe proizvode , šminku, skupe živote, Dubaji...To nije normalno, to nije istinit život - rekla je ona u jednom podkastu na "WTF" radiju.

Foto: ATA Images

 

- Normalno je da ste kući, da niste u Dubaiju, normalno je da jedete pasulj dva dana ili punjene paprike, musaku ili sarmu, nije normalno da jedete kavijar, gambore, lignje i tako dalje...svaki dan u Dubaiju na terasi da snimate more to nije normalno. To su lažni životi - zaključila je ona i dobila veliku podršku korisnika društvenih mreža.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar