Showbizz > Balkan

Gudelja je baš poterao maler! Nakon kraha karijere, stavljena tačka na višegodišnju vezu sa OPASNOM LEPOTICOM?!(FOTO)

Brat Nemanje Gudelja, Dragiša, obrisao je sve zajedničke fotografije sa svojom izabranicom Lanom, te mnogi naslućuju da su raskinuli

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nestorović Ognjen

18/10/2024 > 16:30

podeli vest:

Gudelja je baš poterao maler! Nakon kraha karijere, stavljena tačka na višegodišnju vezu sa OPASNOM LEPOTICOM?!(FOTO)
Foto: Instagram/dragigudelj


Naime, osim što se Dragiša povukao iz javnosti, Dragi više nije tako aktivan ni na Instagramu. Obrisao je sve fotografije sa svojom devojkom, manekenkom Lanom Lazarević, te od danas na profilu rođenog brata Nemanje Gudelja nećete naći nijednu sliku sa zanosnom lepoticom Lanom. No, nije imao samo mlađani Gudelj reakciju, već je i Lana odlučila da obriše svoj Instagram profil, koji je takoše bio pun zajedničkih trenutaka sa Dragišom. 

Foto: Instagram/dragigudelj

 
U teškim profesionalnim trenucima Lana mu je bila najveća podrška

Inače, pored porodice, Dragiši je u teškim trenucima kada je zbog zdravstvenih razloga morao da napusti teren i profesionalnu karijeru, najveća podrška bila upravo devojka Lana Lazarević koja je po zanimanju manekenka.

Kako su mediji ranije navodili, ona studira na prestižnom američkom Univerzitetu u Beču, na smeru međunarodnih odnosa. Rodom je iz Novog Sada, ali je srednju školu započela u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila je u Austriji. Poznati par u vezi je bio dve i po godine.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar