Showbizz > Balkan

"Htela sam da uništim Anu Nikolić sa 105 kilograma" Pevačica prošla PAKAO, evo ko ju je vratio u život

- Rodila sam malu Anu u svakom smislu te rieči, a pre neki dan me je pitala: 'Mama, zašto nisi normalna? - izjavila je Nikolićeva

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Simona Stanković

20/10/2024 > 11:20

podeli vest:

"Htela sam da uništim Anu Nikolić sa 105 kilograma" Pevačica prošla PAKAO, evo ko ju je vratio u život
Foto: ATA Images


Pevačica Ana Nikolić pričala je o najtežem trenutku u životu, borbi s kilogramima, ali i želji da svoju karijeru potpuno ugasi.

- Ponekad sam htela uništiti 'Anu Nikolić' na nesvesnom nivou, sa 105 kilograma sedila sam u fotelji i nisam uspela. Ne znam kako je drugima to palo napamet da mogu da me unište, kad ja sama sebe nisam uspela. Navikla sam da budem zgodna i lepa, u nekom momentu to je bio problem - ispričala je Ana.

Foto: ATA Images

 

 Ana je imala 105 kilograma 

- Iz porodilišta sam izašla jako ponosna i to me u tom momentu nije zanimalo, ali kasnije da. Jela sam sve jer mi nikada nije bilo muka, ali kasnije sam morala da presečem. Imala sam i zdravstvene probleme, pa sam uključila i lekove, malo lekovi malo inat... Tara mi je bila pokretač za sve, ja sedim na traci, ona sedi, jede čips i kaže: 'Mama, možeš ti to'. Ona je moj životni uspeh -  ispričala je Ana.

Jednom prilikom se osvrnula i rekla da je sebi rodila najlepši poklon. 

- Rodila sam malu Anu u svakom smislu te rieči. Mentalno, psihički, svakako. Pre neki dan mi je rekla pred svojim prijateljicama: 'Mama, zašto nisi normalna?" - prepričavala je pevačica svojevremeno u jednoj emisiji. 

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar