Showbizz > Balkan

Seka Aleksić URNISALA Cecu Ražnatović: "Treba da promeni šminkera i stilistu! Mora da izgleda SKUPLJE" (VIDEO)

"Njenoj šminkerki bih dala otkaz", poručila je Seka.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

24/10/2024 > 17:30

podeli vest:

Seka Aleksić URNISALA Cecu Ražnatović: "Treba da promeni šminkera i stilistu! Mora da izgleda SKUPLJE" (VIDEO)
Foto: Prvi red/ATA Images


Folk zvezda Svetlana Seka Aleksić sinoć je nastupila u popularnom beogradskom lokalu. Pre nastupa družila se sa predstavnicima medija i tom prilikom je komentarisala izgled koleginica.

Iskreno je rekla da joj se ne dopada kako izgleda Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Prvi red

 

- Mislim da žena koja je zvezda i koja zaslužuje da izgleda lepše je Ceca. Po meni, treba da promeni šminkera i stilistu. To je moje lično mišljenje, ne treba niko na to da se ljuti - bez ustezanja izjavila je Seka, a onda nastavila još oštrije.

- Smatram da je tolika zvezda da zaslužuje da mnogo bolje i lepše i skuplje izgleda na nastupima. Ako ste jedna od većh zvezda u ovoj zemlji vi morate da izgledate skupo i dobro. To je vrlo jasno, tako da bi ja kod Cece šminkerku odmah promenila, bukvalno otkaz dala, ne znam ko je šminkerka. Po meni, šminka njena je jako loša. Zaslužuje mnogo bolju šminku. Frizure su kako kad, ali bih i frizure promenila na njoj. Ne bih nosila onu ravnu kosu koju ona nosi. Promenila bih nešto i to je to. Ceca mi je prca, jer je ona jedna od većih zvezda. Žena zaslužuje da izgleda bolje i da bude bolje obučena. Možda ima njih još, ali njoj jako dugo razmišljam i kad god je vidim to pomislim - iskrena je bila ona.

Ceo razgovor sa Sekom pogledajte u nastavku:

Ostavite komentar