Showbizz > Balkan

Tea Tairović otkrila da li je LAGALA Seku Aleksić, pa otkrila SVE o pesmama koje piše za Cecu

Na promociju kolege došla u pratnji jače polovine

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

25/10/2024 > 10:43

podeli vest:

Tea Tairović otkrila da li je LAGALA Seku Aleksić, pa otkrila SVE o pesmama koje piše za Cecu
Foto: ATA Images


Popularna pevačica Tea Tairović sinoć je prisustvovala promociji novog albuma repera Igora Panića Nućija u Beogradu. Na promociju je došla u pratnji svog izabranika, koji radi kao njeno obezbeđenje.

Tea je okupljenim novinarima govorila o saradnji sa pevačicom Sekom Aleksić. Navodno, pesmu Umri do zore je pisala za sebe, a predstavila Seki da je rađena za nju.

Foto: ATA Images

 

- Nema tu laži. Da je tu pesmu trebalo ja da otpevam, ona bi bila na mom albumu. Seka je sama izabrala tu pesmu. Pesma je hit i to je ono što je najvažnije. Ljudi, kada uspeš, nalaze sitnice da ti zameraju. Sve je to normalno, samo ne treba preterivati - priča Tea, pa dodaje:

- Ima mnogo pesama koje sam napisala, i ne mogu ih sve izdati, a nisam neko ko je nametljiv i ko bi zvao ljude i slao pesme. Pisanje tekstova nije moj posao, ja to radim iz ljubavi. Svaka pesma će pronaći svoj put. Ako je ne otpevam ja, otpevaće neko drugi. Najveći jugoslovenski hitovi nisu pisani za pevače koji su ih otpevali. Štaviše, najveći hitovi su odbijeni. Poput Cecine "Kukavice".

Foto: ATA Images

 

Tairovićeva se osvrnula i na saradnju sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Ceca je dobila dve pesme koje sam napisala za nju. Fali još treća. Ona voli kako ja pišem, samo je poenta da li se pronalazi u tome - objasnila je.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar