Showbizz > Balkan

Otkrivena NAJVEĆA TAJNA Lepe Brene! KOLIKO SU DUGE NJENE NOGE (VIDEO)

Nedavno je Brena proslavila 64. rođendan, a ovom prilikom odlučila je da iznenadi svoje fanove

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

26/10/2024 > 16:12

podeli vest:

Otkrivena NAJVEĆA TAJNA Lepe Brene! KOLIKO SU DUGE NJENE NOGE (VIDEO)
Foto: ATA Images


Lepa Brena, legendarna pevačica sa prostora bivše Jugoslavije, započela je uspešnu karijeru ranih osamdesetih godina prošlog veka sa grupom „Slatki greh”. Tokom svoje bogate karijere osvojila je srca brojnih fanova hitovima koji se pevaju i danas, a istakla se kao glumica u popularnim filmovima kao što su „Tesna koža”, „Nema problema” i „Hajde da se volimo”. Poznata po svom modernom stilu, Brena je uvek pratila modne trendove, po čemu se izdvajala iz gomile.

Iako svi znaju da je plava kosa njen zaštitni znak, retko znaju koliko su joj duge noge, koje su jedan od njenih najvećih aduta. Naime, Lepa Brena ima visinu od 178 centimetara, dok joj noge dostižu impozantnih 113 centimetara. Ona peva o 'dugim nogama za igranje' u jednom od svojih najvećih hitova pre više od 40 godina.

Nedavno je Brena proslavila 64. rođendan, a ovom prilikom odlučila je da iznenadi svoje fanove. Naime, ona je najavila da će otvoriti peti koncert u zagrebačkoj Areni kao poklon svim svojim obožavaocima.

- Ovo je zaista divan dan za mene. Činjenica je da ja baš i ne volim da slavim rođendane, uvek sam volela da slavim tuđe rođendane i nekako drugima kupujem poklone - rekla je Brena.

"Ja sam poklon mojim navijačima"

Brena se u svom postu takođe zahvalila svima na čestitkama i najavila da će se koncerti održati 6, 7, 9, 10. i 16. decembra.

- Kao poklon svim mojim obožavaocima i svima onima koji vole moju muziku i moje koncerte, želim da najavim da danas svečano otvaramo peti koncert u zagrebačkoj Areni, kao poklon svim mojim fanovima - dodala je ona.

Uz poznate hitove poput „Hajde da se volimo“ i „Srećna žena“, Brena će predstaviti i svoju najnoviju baladu Filipa Živojinovića.

- To je božanstveno lepa balada, autor je Filip Živojinović, koji je i autor mnogih Aleksandrinih pesama. Uradio je nešto što je zaista osvojilo moje srce. Nadam se da će ova ista pesma naći put do ljubitelja moje muzike i da će im dopreti do srca, za dve nedelje ćemo imati novu pesmu i novi spot - otkrila je za Ekstra FM.

Inače, na Breninom repertoaru bi bila još jedna pesma da je nije odbila, a to je Cecina pesma „Kukavica”.

- Posle albuma „Babaroga” napravila sam pauzu od godinu i po dana. Znala sam da želim nešto drugačije, zrelije i fundamentalnije, i odlučila sam da odem kod Marine i Fute. Tako je počela naša saradnja. Kakva slučajnost! Kada sam se pojavila kod njih, rekli su mi da nemaju samo jednu pesmu za mene, već ceo album! Sve te kompozicije, "Šta ti je u venama", "Ustani, probudi se", "Popij me kao lek", "Oprosti mi suze", "Mesec, nebo, zvezde" i druge, bile su na toj kaseti - rekla je Ceca i dodala:

- Kukavica je u njihovoj arhivi sedela šest godina kao potpuno odbačena. Ponudili su to Vesni, Dragani, Breni i mnogim drugim pevačicama. Marina mi je tada rekla da ima pesmu koja im se ne dopada, ali nije me bilo briga što se ne sviđa mojim kolegama. Futa je insistirao da slušam "Kukavicu", a ona mi je odgovorio da to ne dolazi u obzir i da zaboravim na tu pesmu. Pošto me je zaintrigiralo ime, tražila sam da čujem. Kada su počeli prvi taktovi i kada sam čuo reči: „Zagrli me“, imala sam fenomenalan osećaj! Rekala sam im: „Ovo ću snimiti večeras“. Futa je napravila aranžman iste večeri, sutradan sam ušala u studio, pevala je od prve i sad je evergrin”.

Bonus video:

Ostavite komentar