Showbizz > Balkan

INTIMNI SNIMAK SA DVOJICOM MUŠKARACA UNIŠTIO JOJ JE ŽIVOT! Loto devojci se od tada promenio život iz korena

Fudbaler je snimao u vreloj akciji sa prijateljima

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

28/10/2024 > 17:15

podeli vest:

INTIMNI SNIMAK SA DVOJICOM MUŠKARACA UNIŠTIO JOJ JE ŽIVOT! Loto devojci se od tada promenio život iz korena
Tina Katanić - Foto: Youtube PrintScreen/Celebrity Makeover by Abeceda Ljepote


Nakon što je 2015. godine bila žrtva krivičnog dela i teškog narušavanja privatnosti, bivša Loto devojka i manekenka Tina Katanić (40) povukla se iz javnosti.

Svoju sreću našla je izvan granica Hrvatske, a danas se može pohvaliti zvanjem "Business Development Executive" u jednoj poznatoj kompaniji. 

Kako je još 2023. pisala Slobodna Dalmacija, Tina je napustila Hrvatsku i preselila se u Španiju gde je i dobila pomenuti posao. Razlog odlaska je, kako su rekli, novi dečko, ali to nije bio Španac, već muškarac 'sa naših prostora'.

Foto: Youtube PrintScreen/Celebrity Makeover by Abeceda Ljepote

 

Bivša Loto devojka ne krije da ju je Španija očarala

- Ovo je moja druga zemlja. To je više od jednog prelepog grada, nudi toliko raznolikosti, od juga do severa... Od peščanih plaža Katalonije do Andaluzije, tapasa, flamenka... do magične prirode severa i njegovih pinksosa, fudbala i El Clasico... Rafael Nadal... Njihova strast za životom je slična nama Hrvatima - dodala je.

Inače, ona je tek prošle godine prvi put progovorila o skandalu koji joj je obeležio karijeru. 

Foto: Youtube PrintScreen/Bad Max

 

Da li je to bio skandal?

- Presuda je doneta, a ona kaže da su počinjena teška krivična dela. U tom periodu najgore mi je bilo zbog porodice, pa čak ni zbog mene. Izašala sam iz svega uzdignute glave. Najvažnije mi je da je doneta pravosnažna presuda i da je lice dobilo zatvorsku kaznu. Zatvorska kazna mi ne znači skoro ništa jer mi je pričinjena nepovratna šteta, ali mi služi kao poruka da se krivična dela ne mogu i ne smeju činiti i nekažnjeno uništavati tuđi životi. Rekla bih da to nije bio skandal, već težak zločin - objasnila je tada ona i dodala: 

- Moram da kažem da su mnoge druge devojke bile žrtve poput mene. Želim da podignem svest o tome da se ne odmahuje rukom i stigmatizuje nešto što je nastalo iz čistog poverenja. Važno je čuti ko je žrtva, a ko je počinio teško krivično delo. Na sreću, žene su danas zaštićene svim mogućim konvencijama i krivičnim i mnogim drugim zakonima. Uostalom, presuda je doneta - zaključila je Tina.

Podsetimo, pre nekoliko godina u javnost je dospeo snimak fudbalera Domagoja R. koji je 2021. godine osuđen na godinu i 11 meseci zatvora. 

 

On je 2015. godine, kako se pisalo, snimio manekenku tokom intimnog odnosa sa dva prijatelja, a zatim je to preneo trećoj osobi.

Tina je tada prolazila kroz težak period, a kako kaže, njeni roditelji, prijatelji i tadašnji dečko bili su joj najveća podrška.

Inače, Domagoj je dugo izbegavao hrvatsko pravosuđe pa je za njim 2016. i 2017. raspisana sudska poternica, a potom 2018. i evropski nalog za hapšenje zbog kojeg je 2021. godine godine izručen Hrvatskoj iz Nemačke, navode dalje mediji.

 

Bonus video:

Ostavite komentar