Showbizz > Balkan

"MAJKA MI JE MUSLIMANKA!" SEKA ALEKSIĆ ISKRENO O VERI: "Pustila me je da odlučim da li ću da se krstim..."

Odrastala je u porodici u kojoj se poštuju i islam i pravoslavlje.

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Dušan Panajotović

28/10/2024 > 14:03

podeli vest:

"MAJKA MI JE MUSLIMANKA!" SEKA ALEKSIĆ ISKRENO O VERI: "Pustila me je da odlučim da li ću da se krstim..."
Foto: Instagram/seka_aleksic


Folk zvezda Seka Aleksić nikada nije krila da je veliki vernik. Takođe, uvek je isticala da je odrasla u porodici gde su se poštovale obe vere, pravoslavna i islamska, a da je ona sama odlučila da se okrene pravoslavlju.

- Moja mama je meni u Lipolistu kupila jednu malu ikonu Svete Petke i rekla da je to zaštitnica žena. Moja mama koja je dakle muslimanka... Ali moja mama je kasnije, kada smo živeli sa očuhom, spremala i slavu. U našoj kući se spremao i Bajram i dan danas je tako. Moja majka naravno slavi Bajram, ja odlazim kod mame, pravimo ručak... Mislim, nema tu nikakve razlike. Znam običaje i jedne i druge strane - rekla je Aleksićeva u emisiji na "Blic" televiziji.

Foto: Prvi red

 

Pevačica je otkrila da svoju decu vaspitava na isti način.

- Moja mama je pustila da sama odlučim da li ću da se krstim ili ne. Našu decu Veljko i ja učimo da je nana, oni moju mamu zovu nana... Da je nana muslimanske veroispovesti da veruje u Alaha, da smo mi pravoslavci da verujemo u Gospoda Isusa Hrista. To je ljudi sve toliko normalno i toliko lepo - dodala je ona u emisiji "Balkanskom ulicom".

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar