Showbizz > Celebrity

Voja BRAJOVIĆ otkrio tajnu "OTPISANIH": NISAM imao HLEB da jedem, kaskaderi su zarađivali više od nas

Brajović otkrio da od prvog honorara nije mogao ni hleb da kupi

Izvor: K1info/informer.rs

09/05/2023 > 21:37

podeli vest:

Voja BRAJOVIĆ otkrio tajnu "OTPISANIH": NISAM imao HLEB da jedem, kaskaderi su zarađivali više od nas
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Priznati srpski glumac Voja Brajović proslavio se ulogom Tihog u kultnoj seriji "Otpisani" iz 1974.godine. Jednu od najvećih jugoslovenskih serija svih vremena obožavale su sve generacije, a Voja Brajović je otkrio da uprkos neverovatnoj popularnosti serije, glumci su tada zarađivali male pare.

Voja Brajović se prisetio svojih glumačkih početaka i otkrio da on i Dragan Nikolić, kao čuveni Prle i Tihi, od prvog honorara nisu mogli da zarade ni za hleb.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kaskaderi su zarađivali mnogo više od nas. Oni su naplaćivali po padu i najviše su zarađivali, a mi smo ostali siromašni. Mislim da nikad nisam bio siromašniji nego tada. Potpisivali smo ugovore za male pare. Kada sam pokušavao da pregovaram za veći honorar, producenti su mi rekli: Ako ti nećeš da potpišeš, ima ko hoće za te pare! Nisam imao hleb da jedem - otkrio je glumac za Informer i dodao: 

- Pred početak snimanja pozvao me je reditelj Aca Đorđević i rekao: Biće para, imaćete milion dinara po epizodi. Dragan i ja se nismo zadovoljili tom sumom nego smo je podigli na 2.300.000 dinara po epizodi. Direktor serije Mladen Todić se složio, tako da smo Dragan i ja za drugu sezonu zaradili po 30 miliona dinara. Saznali smo da je Pavle (prim.aut. Vuisić) pristao da snima za 20 miliona. Rekli smo Mladenu Todiću da i njemu podigne cenu na 30 miliona ili ćemo se opasno naljutiti.

- Pristao je i tada smo počeli da snimamo drugu sezonu - zaključio je Brajović.

 

Ostavite komentar