Showbizz > Celebrity

Zavirite u DOM Tamare Dragičević i Petra Benčine: Glumica pokazala kako KUVA RUČAK i ko joj pravi društvo

Lepa umetnica na Instagramu pokazuje momente iz svog života, pa se tako na njenom profilu mogu naći i fotografije njenog "porodičnog gnezda"

Izvor: K1info

07/05/2023 > 20:29

podeli vest:

Zavirite u DOM Tamare Dragičević i Petra Benčine: Glumica pokazala kako KUVA RUČAK i ko joj pravi društvo
Foto: PrintscreenInstagram/Tamara Dragicevic


Popularna glumica Tamara Dragičević i njen kolega Petar Benčina važe za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni. Ponosni su roditelji dvoje dece, ćerke Staše i sina Lazara.

Lepa umetnica je aktivna na Instagramu gde svojim pratiocima pokazuje momente iz svog života, pa se tako na njenom profilu mogu naći i fotografije njenog "porodičnog gnezda", u kojem ona i glumac vole da ugoste svoje prijatelje.

- Zahvaljujući našoj mami, Marija, Miša i ja rano smo zavoleli knjige, kojima se i danas podjednako radujem. Niko srećniji od mene kad deca dobiju novu knjigu, pa onda jedva čekam one čarobne trenutke pred spavanje kada im čitam ili zajedno smišljamo priče ‒ rekla je Tamara za Hello jednom prilikom. 

Tamara je komentarisala i simpatičnu fotografiju sa Instagrama na kojoj kuva ručak u svečanoj haljini, dok je ćerka Staša drži za toaletu.

- Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije „nameštena“. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete - priznala je lepa glumica.

 

Ostavite komentar