Showbizz > Celebrity

Aleksandra Gudelj o vaspitanju dece: Imam veliko POVERENJE u njih

Milijan je sad tinejdžer, ide u školu, a ima i dodatne aktivnosti, poput učenja engleskog i treninga, kaže voditeljka

Autor: K1 info/Stil kurir

28/05/2023 > 21:29

podeli vest:

Aleksandra Gudelj o vaspitanju dece: Imam veliko POVERENJE u njih
Foto: M.M./ATAImages


Aleksandra Gudelj važi za jedno od najlepših srpskih tv lica. Šarmantna voditeljka je u skladnom 13-godišnjem braku sa biznismenom Veljkom Gudeljom, sa kojima ima troje dece - sinove Milijana (13) i Damjana (9) i ćerku Emiliju (4).

Aleksandra i Veljko upoznali su se 2009. godine, a na večnu ljubav zavetovali su se u Africi, a potom i u Beogradu. 

Aleksandra Gudelj je sada za medije progovorila o odgajanju dece, te otkrila na koji način se bavi njihovim različitim uzrastima. 

Foto: M.M./ATAImages

 

- Trudim se da se svima posvetim maksimalno. Milijan već ima svoj život, društvo, vole da izađu do školskog, do parkića. On je sad tinejdžer, ide u školu, a ima i dodatne aktivnosti, poput učenja engleskog i treninga. Najviše volim da ga uhvatim pred spavanje, da malo legnem s njim i da se ispričamo. Tada otvori dušu, kaže mi šta je radio u toku dana, s kim i gde je bio - rekla je ona za Stil Kurir i dodala:

- Najbitnije je da imamo veliko poverenje u njih. I mi smo tako vaspitani jer su nas roditelji naučili da, kad god izađemo iz kuće, više nas ne zovu, niti proveravaju gde smo. Ako kažemo da smo tu i tu, ne pozivaju nas na mobilni, veruju nam. Tako je i u mojoj kući, znam da me deca neće slagati. 

 

Ostavite komentar