Showbizz > Celebrity

NAOMI KEMBEL prvi put sa ĆERKOM u Diznilendu: RETKA porodična FOTOGRAFIJA

Slavna lepotica je pre samo dve nedelje dobila sina u 53. godini

Izvor: K1info

09/07/2023 > 16:13

podeli vest:

NAOMI KEMBEL prvi put sa ĆERKOM u Diznilendu: RETKA porodična FOTOGRAFIJA
Foto: Tanjug/AP Photo/Vianney Le Caer/Invision


Britanski supermodel Naomi Kembel (53) porodila se po drugi put krajem juna u tajnosti i na svet donela sina, uz pomoć surogat majke. Slavna lepotica ima i ćerku, koju je rodila 2021. godine takođe uz pomoć surogat majke. Imena dece nisu poznata javnosti. 

Naomi je sada svoju dvogodišnju naslednicu izvela u Diznilend, a porodični trenutak podelila je sa pratiocima na Instagramu. 

Naime, ona je objavila dve fotografije, a na drugoj se može videti kako malena devojčica oduševljeno gleda u lik Mikija Mausa. Na fotografijama nije bio mlađi sin, ali je bio nepoznati muškarac kojem je prekrila lice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

- Nikada nije prekasno upoznati Mikija Mausa. Hvala mojoj ćerki koja me je dovela u Diznilend - napisala je Naomi na Instagramu, a pored fotografija, podelila je i video jedne od vožnji u zabavnom parku. 

Da podsetimo, pre svega dve nedelje, Naomi je iznenadila objavom da je ponovo postala majka. Kako je bliski izvor otkrio za Mail Online, Naomi je vest da čeka dete rekla samo najbližim prijateljima. 

Takođe, ona navodno decu odgaja kao samohrana majka, te javnosti nije poznato da je u ljubavnoj vezi. Manekenka već neko vreme privatni život drži u strogoj tajnosti, te vrlo retko deli trenutke s decom. 

Ostavite komentar