Showbizz > Celebrity

Kakva je to LEPOTICA bila: Fotka Verice Rakoćević kojoj se SVI DIVE

Ne trošim preskupe kreme, otkrila sam japansku kozmetiku koja je odlična, a nije skupa, rekla je modna dizajnerka

Izvor: K1info

29/07/2023 > 20:46

podeli vest:

Kakva je to LEPOTICA bila: Fotka Verice Rakoćević kojoj se SVI DIVE
Foto: Milan Maričić/ATAImages


Najpoznatija srpska modna kreatorka Verica Rakočević (75) iza sebe ima bogatu karijere skoro četiri decenije u svetu mode, a svoje godine sa lakoćom nosi. 

Verica u osmoj deceniji izgleda dobro i živi život punim plućima. U skladnoj je braku sa 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem, sa kojim je mir pronašla u velelepnoj vili u podnožju Avale, daleko od gradskog asfalta.

Ona je aktivna na društvenim mrežama, a jednom prilikom se prisetila mladosti, tako što je podelila je podelila fotografiju iz perioda mature koja je nastala davne 1966. godine, kada je ona imala 19 godina. 

Maštala o karijeri pisca, a život je imao druge planove za nju... — napisala je Verica u opisu fotografije na kojoj se može videti da je Vericu krasila izuzetna lepota. 

Kreatorka je jednom prilikom za medije otkrila svoju bjuti rutinu koju praktikuje u osmoj deceniji. 

- Ne trošim preskupe kreme, otkrila sam japansku kozmetiku koja je odlična, a nije skupa. Pored toga, koristim i dosta bapskih recepata, da ako po godinama jesam, po izgledu još ne budem baba. (smeh). Čista kosa, koža i negovano telo sa minimumom šminke su moji zakoni lepote - rekla je za Stil Kurir i dodala da redovno ide na tretmane kiseonikom i mezoterapiju sa vitaminima. 

 

 

Ostavite komentar