Showbizz > Celebrity

ZAŠTITILA svoje bogatstvo: Isplivali DETALJI PREDBRAČNOG UGOVORA Sofije Vergare i Manđanela

Jedna od najlepših žena sveta se prvi put udala kada je imala samo 18 godina, a tada je sudbonodno "da" izgovorila dečku iz srednje škole

Izvor: K1info

03/08/2023 > 20:17

podeli vest:

ZAŠTITILA svoje bogatstvo: Isplivali DETALJI PREDBRAČNOG UGOVORA Sofije Vergare i Manđanela
Foto: Youtube PrintScreen/


Kolumbijska glumica Sofija Vergara (51) nedavno je otkrila da se razvodi od američkog glumca Džoa Manganijela (46). Par se venčao 2015. godine na Floridi, a istog dana potpisali su i predbračni ugovor vredan 100 miliona dolara kako bi zaštitili svoju imovinu. Sada su isplivali detalji iz ugovora.

U glumičinim dokumentima, do kojih je došao Page Six, piše da nakit, umetnička dela i drugi lični predmeti, kao i sva zarada koju je zaradila pre, tokom i posle datuma razvoda, pripada njoj.

Zajednička imovina para biće podeljena u skladu s predbračnim ugovorom, a Džo i Sofija su pristali da plate svoje advokatske troškove.

Podsetimo, njih dvoje su pre dve nedelje potvrdili da je njihovom braku posle sedam godina došao kraj. 

- Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - glasila je zvanična izjava slavnog para, a kao razlog su naveli nepremostive razlike.

Inače, jedna od najlepših žena sveta se prvi put udala kada je imala samo 18 godina, a tada je sudbonodno "da" izgovorila dečku iz srednje škole Džou Gonzalezu. Međutim, taj brak se završio posle dve godine, kada je Sofija počela da gradi karijeru u modelingu i glumi.

Ostavite komentar