Showbizz > Celebrity

ISPOVEST BATLERA iz Playboy vile: Anđelina Džoli je tražila NAJČUDNIJU stvar, a Trampu sam kupio NEJJEFTINIJE KUPAĆE

Detalji sa čuvenih zabava uvek donose najpikantnije zahteve poznatih

Izvor: K1info

27/08/2023 > 11:59

podeli vest:

ISPOVEST BATLERA iz Playboy vile: Anđelina Džoli je tražila NAJČUDNIJU stvar, a Trampu sam kupio NEJJEFTINIJE KUPAĆE
Foto: Youtube/Tanjug/AP Photo/Charlie Neibergall


Nekadašnji batler Hju Hefnera, Brajant Horvic, otkrio je detalje sa raskalašnih zabava koje su se odvijale u Playboy vili. 

Brajant je bio batler Hefnera od 1997. do 2016. godine, sve do pred smrt slavnog Playboya koji je umro 2017. u 91. godini. Brajant je razgovarao sa svojim prijateljicama iz Playboy vile o Hefnerovim ludim zabavama. 

Anđelina Džoli i pljuskanje vodom

Prisetio se kako je Hefner oduvek želeo da Anđelina Džoli pozira za Playboy i otkrio kako je glumica imala neobičan zahtev na jednoj od zabava. 

- Na jednoj od tih prvih zabava, pre nego što su došle devojke, bila je i tada relativno nepoznata glumica po imenu Anđelina Džoli. Bilo je to pre nego što je postala velika zvezda. Pre Brada Pita i sličnih stvari - počeo je. 

- Bilo je negde iza ponoći... I u kupatilu je bila devojka sa kojom je bila hrpa drugih ljudi. Pokucao sam na vrata da pitam da li mogu da ispraznim kantu za smeće, a devojka koju tada nisam prepoznao rekla je: ‘Ne, ali treba mi da me ispljuskaš‘. 

Batler je rekao kako mu je ovo bilo veoma čudno, i ipak je odbio taj zadatak tada nepoznate Anđeline Džoli.

- Ovo je bilo tokom mojih prvih godina tamo i nisam to učinio... Nikad mi ne bi bilo ugodno to ikome da učinim. Odbio sam, ali to je verojatno bila najčudnija stvar koja mi se dogodila - prisetio se.

Snooop Dogg i stepenice 

- Video sam Snoop Dogga kako pada niz stepenice do perionice veša, jer se previše napio, ili šta već. Nalazio se u zadnjem delu kuhinje i onda je odjednom izgubio ravnotežu i pao sa stepenica u perionicu. Toliko je bio ubijen da je odmah skočio na noge i rekao: ‘Dobro sam.’ Ono kad Snoop Dogg ne može da podnese sam svoja sr*nja, onda znaš da je to baš čudan dan - objasnio je. 

Jeftine kupaće gaće za Donalda Trampa 

Batler se prisetio i jednog susreta sa bivšim američkim predsednikom. 

- Bio je 4. jula. Uvek bi tada bio vatromet i zabava se odvijala pokraj bazena, a jedan od prvih gostiju koji je stigao tog dana bio je neki Donald J. Tramp - objasnio je i otkrio kako je Tramp učinio grešku kada se pojavio sa kapetanskom kapom kakvu je često nosio Hefner, ali je stigao u odelu. 

- Nije se setio da ponese kupaći kostim, a kako su svi bili zauzeti oko zabave, nitko nije bio u mogućnosti da mu donese kupaće gaće. Nisam nameravao da potrošim mnogo vremena na to. Tada nisam bio obožavatelj Donalda Trampa i što sam uradio? Otišao sam u jeftini supermarket i kupio najjeftinije kupaće gaće koje sam mogao da pronađem. Ne znam da li su koštale ni 10 dolara - prisetio se i dodao kako je siguran da ih je Tramp nosio, ali ne zna da li je u njima ušao u bazen. 

Ostavite komentar