Showbizz > Celebrity

BEBI DOL ZVANIČNO PROMENILA IME - ne zove se više Dragana Šarić, a kum ovog puta NIJE SRĐAN ŠAPER

Staro ime joj "dosadilo", a i hoće da poćne "novi život"

Izvor: K1info/blic.rs

28/08/2023 > 22:04

podeli vest:

BEBI DOL ZVANIČNO PROMENILA IME - ne zove se više Dragana Šarić, a kum ovog puta NIJE SRĐAN ŠAPER
Foto: ATA Images


Pevačica Bebi Dol iznenadila je javnost objavom da je promenila ime. NJoj je do sada u ličnoj karti pisalo Dragana Šarić, međutim to više nije slučaj, a otkrila je i zbog čega.

– Jednostavno odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović - rekla je pevačica, piše Blic.

Obrazložila je i zbog čega se opredelila upravo za ovo ime i prezime.

- Moram da objasnim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako – rekla je tada Bebi koja je jednom prilikom otkrila i kako je dobila umetničo ime:

– Jedne noći kada je trebalo osmisliti omot za taj moj singl, došlo je to Bebi ime i Dol prezime. Mislila sam da tako mogu da sačuvam privatost. Ime je smislio, evo reći ću iako možda on ne bi voleo da se pominje u tom kontekstu, Srđan Šaper. Kao što sam ja smislila puno stvari za njega, tako je i on rešio ovaj problem. On je bio "kum" – otkrila je Bebi Dol, odnosno Dana Todorović.

Ostavite komentar