Showbizz > Celebrity

TEJLOR SVIFT je zaljubljena... Evo kako je za to SAZNAO CEO SVET

Nakon što su Čifsi postigli svoj prvi tačdaun, kamera je brzo prešla na pevačicu, koja je snimljena kako grli ljude oko sebe

Izvor: K1info

03/10/2023 > 13:16

podeli vest:

TEJLOR SVIFT je zaljubljena... Evo kako je za to SAZNAO CEO SVET
Foto: Tanjug/AP Photo/Adam Hunger


Pevačica Tejlor Svift je u nedelju uveče bila na stadionu MetLife u Nju Džerziju da bi bodrila svog navodnog momka, tajt-end Kanzas Siti Čifsa, Trevisa Kelsija, u utakmici protiv Njujork Džetsa.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds, Hju Džekmen, Sofi Tarner, Sabrina Karpenter, Šon Livaj, Olivija Dedžong i nekoliko drugih poznatih ličnosti pridružili su se pevačici na utakmici.

Veći deo početka prenosa posvećen je prisustvu popularne muzičarke, uključujući i dobrodošlicu koju su komentatori utakmice uputili Sviftisima (fanovima Tejlor Svift) na utakmici.

Voditelj šou programa "The Voice", Karson Dejli, takođe je prikazao snimak sa seta ovog rijaliti takmičenja, što je uključivalo mnoštvo igara rečima zasnovanih na njenim pesmama, uz taktove pesme "Welcome to New York", aludirajući na utakmicu Kanzas Siti Čifsa protiv Njujork Džetsa.

Tokom prenosa je takođe napomenuto da je kvoterbek Džetsa Aron Rodžers, koji se pojavio na utakmici prvi put posle povrede Ahilove tetive, čime je okončana njegova ovogodišnja sezona već na prvoj utakmici, prisustvovao i nastupu Tejlor Svift tokom leta, zajedno sa prijateljem Majsom Telerom.

Više puta su komentatori kraj terena i u kabini i opisali utakmicu kao "magičnu".

 

Nakon što su Čifsi postigli svoj prvi tačdaun, kamera je brzo prešla na Tejlor Svift, koja je snimljena kako grli ljude oko sebe.

Foto: Tanjug/AP Photo/Adam Hunger

Tejlor Svift, Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds i Hju Džekmen

Tokom reklamne pauze u ranoj fazi igre najavljeno je bioskopsko prikazivanje koncertnog filma "Taylor Swift | The Eras Tour", zajedno sa snimkom pevačice koja se pojavljuje na bilbordu na Tajms skveru.

Inače, Kanzas Siti Čifsi su trijumfovali protiv Džetsa rezultatom 23:20, a Trevis Kelsi imao je 6 hvatanja za 60 jardi.

Ostavite komentar