Showbizz > Celebrity

Marija Šerifović uspavljuje sina uz pesmu, ima i VAŽNU poruku (VIDEO)

Marija Šeriofović početkom meseca postala je majka. Dobila je sina Marija uz pomoć surogat majke, a o njenom majčinstvu danima se priča.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

19/12/2023 > 10:29

podeli vest:

Marija Šerifović uspavljuje sina uz pesmu, ima i VAŽNU poruku (VIDEO)
Foto: Instagram/serifovic


Pop pevačica Marija Šeriofović početkom meseca postala je majka. Dobila je sina Marija uz pomoć surogat majke, a o njenom majčinstvu danima bruje mediji.

Nakon što je ova vest dospela u javnost Marija se više puta oglasila, a sada je snimila video poruku za sve pratioce na Instagramu.

- Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili... Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem "storija", želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram, a onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete - poručila je Marija i dodala da neće otkazivati koncerte koji je čekaju u narednom periodu.


 

Ostavite komentar