Showbizz > Celebrity

Našu poznatu pevačicu PREVARIO muž sa bebisiterkom? Javnost će biti ŠOKIRANA kada sazna o kome je reč

Navodno je bebisiterka ostala trudna

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Dušan Panajotović

23/01/2024 > 11:45

podeli vest:

Našu poznatu pevačicu PREVARIO muž sa bebisiterkom? Javnost će biti ŠOKIRANA kada sazna o kome je reč
Foto: K1info/Freepik.com/shutterstock


Popularnu našu pevačicu suprug je prevaro sa bebisiterkom, kojoj je i napravio dete, javlja "Republika".

Iako godinama deluju kao skladan bračni par došlo je do problema između supružnika. Pevačica živi nadomak Beograda, a kako je obrisala sa društvenih mreža zajedničke fotografije sa suprugom, jasno je da se u njenoj kući nešto dešava.

Pevačica je mega popularna, te često gostuje i putuje po inostranstvu,ali  njen suprug je prestao da je prati, a svuda su išli zajedno. Važili su za jedan od najskladnijih parova, pogotovo zbog toga što su na sva usta pričali koliko se vole. Međutim, kada su zaposlili mladu bebisiterku, sve se promenilo, a pevačica je nedavno saznala da joj je muž imao aferu upravo sa osobom koja čuva njihovu decu u njenoj kući.

Foto: Shutterstock

 

- Šta da ti kažem, evo mi koji smo sa njom (tom pevačicom) baš dobri, još uvek ne verujem da je on to njoj uradio, onda možeš da zamisliš kako se ona oseća. Pa, ako se setimo samo početka njihove veze, znaš li ti koliko je ona njega uzdizala i kako ga je izdigla iz pepela. Međutim, on je totalno poludeo za ovom bebisiterkom, koja mu je skroz isprala mozak - rekao je izvor za "Republiku".

Foto: Unsplash.com

 

- Ništa nije slutilo na ovo, ali i jeste, kad se malo vrati film, malo je bilo čudno što je on provodio sve više vremena sa decom kod kuće, dok je ona putovala. Na kraju je toliko poludeo za ovom bebisiterkom, da joj je i napravio dete. Kada je to pevačica saznača, napravila je haos ali se suzdržavala, da ne porazbija sve po kući. Odmah ga je izbacija iz kuće, nije htela da čuje za njega, ali nije htela da zbog dece prave javne skandale. Međutim, kada si me pozvala i pitala za ovo, jasno bi je bilo da su gradske priuče sve glasnije i pored doga što je pokušalo da se sakrije. Ko zna kako će biti kada se sazna da je reč o njoj. Po njoj se već sad vidi da nije ista osoba, što po ponašanju, što po stajlingu. Vidi se da je povređena i da se namerno bahati u javnosti. Ne znam kako će sve ovo izgledati kada ispliva u javnost i kada se dokaže da je reč o njoj. Njoj je samo važno da deca pobegnu od problema i da ona ne stradaju. Iskreno, ona ovo nije zaslužila. Od njega je napravila čoveka, a on joj ovako vraća - dodao je izvor.

Ostavite komentar