Showbizz > Celebrity

Melina PRVI PUT U JAVNOSTI posle vesti o RAZVODU! Evo šta je RADILA

Ona i Haris su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu

Izvor: K1info/blic.rs

28/01/2024 > 13:03

podeli vest:

Melina PRVI PUT U JAVNOSTI posle vesti o RAZVODU! Evo šta je RADILA
Foto: ATA Images


Javnost je i dalje iznenađena vešću o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović.

Od kad je odjeknula pomenuta informacija, ona nije viđena u javnosti, međutim, sad je uhvaćena u jednoj radnji u srcu Beograda.

- Melina je bila u radnji za dekoraciju i uređenje domova, došla je malo pred zatvaranje. Gledala je dušeke, posteljinu, govorila je kako želi da joj kuća izgleda potpuno drugačije. Pogledala je mnogo toga, pa se sa prodavcima dogovarala šta sve želi i koliko joj komada treba - rekao je izvor "Blica" koji se našao na licu mesta i dodao:

- Bila je doterana od glave do pete, kao i uvek, sama je bila. Strpljivo je pričala sa radnicima, spominjala je da ima viziju kako želi baš svaki detalj da izgleda i odlučna je u nameri da joj dom bude po njenoj meri. U više navrata se nasmejala, deluje kao da ne prolazi kroz težak period.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, a u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

- Ljude ne treba držati kao taoce, zato što su nešto potpisali... Ja mislim da mi kaže da hoće razvod ne bih preživela, ne bih stigla da reagujem od šoka. Ne razmišljam o tim stvarima - rekla je Melina pre dve godine za K1 televiziju.

Foto: ATA Images

 

Bračni par je poslednjih godinu dana navodno pokušavao da izgladi narušene partnerske odnose, koji su se poljuljali posle useljenja u novu kuću.

- Haris i Melina su dugo, skoro tri godine, gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i, eto, čim su se uselili, počeli su loši odnosi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu dana nešto ne štima i da su zahladneli odnosi. Navodno je sve puklo kad su se uselili. Šuškalo se i da je u pitanju drugi muškarac. Melina je organizovala veliko slavlje, sve je bilo u redu, ali je ubrzo posle toga u estradnim krugovima počelo da se priča da su se ipak Haris i ona razišli - pričao je nedavno izvor za "Grand".

Ostavite komentar