Showbizz > Celebrity

OGLASILA SE PRIJA POVODOM ZABRANE KONCERTA U ZADRU! Pozivam gradonačelnika koji NE VOLI MOJU MUZIKU da dođe na KONCERT

Aleksandra Prijović rekla je vernoj publici šta misli o spekulacijama o zabrani koncerta u Hrvatskoj

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

14/02/2024 > 10:40

podeli vest:

OGLASILA SE PRIJA POVODOM ZABRANE KONCERTA U ZADRU! Pozivam gradonačelnika koji NE VOLI MOJU MUZIKU da dođe na KONCERT
Foto: K1info


Muzička regionalna zvezda Aleksandra Prijović u utorak je održala prvi, od pet zakazanih koncerata u Osijeku. Dvorana je bila puna do poslednjeg mesta, a kako smo već navikli na Prijovićku, isto se očekuje i narednih dana, jer su koncerti uveliko rasprodati.

Po završetku sinoćnjeg koncerta, Aleksandra je održala konferenciju za medije, a na pitanje novinara da prokomentariše aktuelnu temu da su joj nastupi u Zadru, zabranjeni, imala je konkretan odgovor.

- Ja koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert - poručila je Aleksandra Prijović.

Sinoć je napravila pravi spektakl u Hrvatskoj, gde joj je gost na bini bio pevač Boban Rajović sa kojim je pevačica izvela numeru "Usne boje vina".

Međutim, ono što će ostati za pamćenje jeste trenutak kada se na binu popeo i Aleksandrin sin Aleksandar, koji je izrecitovao reči Prijine pesme "Dam, dam, dam" i oduševio punu halu.

Hrvatski gradonačelnik zabranio Prijin koncert

U hrvatskim medijima pojavila se informacija da je gradonačelnik Zadra Branko Dukić zabranio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu, a potom je rekao da on nema veze sa samom organizacijom.

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dikić za "Zadarski.hr".

 

Ostavite komentar