Showbizz > Celebrity

Ceci Ražnatović OTKAZAN koncert u Crnoj Gori: Nije joj se ovo PRVI put desilo, evo kakva je odluka stigla

Publika će morati da sačeka novi datum

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

22/02/2024 > 13:40 >> 13:57

podeli vest:

Ceci Ražnatović OTKAZAN koncert u Crnoj Gori: Nije joj se ovo PRVI put desilo, evo kakva je odluka stigla
Foto: Freepik.com/ATA Images


Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović trebalo je ovog vikenda, tačnije 24. februara, da nastupi na Prazniku Mimoze u Herceg Novom. Međutim, zbog loših vremenskih prilika koje su najavljene za taj dan njen koncert je odložen.

- Prema podacima iz više meteoroloških izveštaja, tokom vikenda se očekuju obilne padavine i jak južni vetar, što bi onemogućilo održavanje koncerta na otvorenom u odgovarajućim uslovima - navedeno je između ostalog u saopštenju i poručuju da će nov termin biti naknadno objavljen.

Foto: ATA Images

 

Inače, Ceci nije prvi put da joj se koncert otkaže zbog vremenskih uslova. Takođe, Ceca je u više navrata pevala po velikom pljusku, a tako je bilo i prošle godine.

- Baš me je bilo briga, apsolutno me nije interesovalo što je pljusak, oni su svi došli da slušaju mene i moju muziku. Samo sam odlepila veštačke trepavaice i dala svom bek vokalu i rekla: "Uzmi ovo, smeta mi, jer mi se lepi za lice, ja nastavljam da pevam" - rekla je Ceca za Pink i dodala:

- Koncert je bio izuzetno energičan i emotivan, prosto sam uživala. Kad su oni mogli da kisnu, mogla sam i ja, ništa mi neće biti - zaključila je ona.

 

Ostavite komentar