Showbizz > Celebrity

Vedrana Rudan nije štedela Lečića: "Dovoljno mi je da vidim njegov POGLED i SMEŠAK"

Poznata spisateljica se osvrnula na slučaj Lečić - Jovanović

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

06/03/2024 > 17:15

podeli vest:

Vedrana Rudan nije štedela Lečića: "Dovoljno mi je da vidim njegov POGLED i SMEŠAK"
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić/ATA Images


Srpska glumica Anđela Jovanović završila je na sudu zbog tužbe koju je protiv nje podneo glumac Branislav Lečić. 

O ovom slučaju oglasila se poznata spisateljica Vedrana Rudan. Istakla je da Lečića ne smatra gospodinom i da je zbog teške situacije sa ocem naučila da procenjuje ljude.

- Ja ne moram da čujem svedočenje nijedne jedine žene. Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno - rekla je Vedrana na "Prvoj".

Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija

 

Podsećamo, Branislav je tužio Anđelu za povredu ugleda i časti, jer je odbila da deli kadar sa njim u seriji "Radio Mileva", i za to potražuje čak 300.000 dinara.

Foto: ATA Images

 

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović.

Mnoge kolege podržale su Anđelu u ovoj odluci, a brojne koleginice su je podržale danas ispred Prvog osnovnog suda gde je počelo suđenje sa Lečićem. Jovanovićevoj su zagrljaj podrške dale Mirjana Karanović, Anđelka Stević Žugić, Milena Radulović, Tamara Krcunović, Nina Janković i druge.

Ostavite komentar