Showbizz > Celebrity

Katarina okupila kolege na proslavi rođendana: Mladenovićka progovorla o NEZGODI, a Perućica o Prijovićki (VIDEO)

Odlična atmosfera i mnogo poznatih na rođendanu poznate pevačice

Izvor: K1info

Autor: Lena Bursać

21/05/2024 > 16:43

podeli vest:

Katarina okupila kolege na proslavi rođendana: Mladenovićka progovorla o NEZGODI, a Perućica o Prijovićki (VIDEO)
Foto: Prvi Red


Pevačica Katarina Grujić proslavila je 32. rođendan u jednom prestoničkom lokalu, a pred okupljenim medijima priznala je da joj je najvažnije da bude zdrava i da se još jednom ostvari kao majka.

Foto: Prvi Red

 

-  Znam da je kliše i svi mi kažu da nema šanse da samo to želim. Međutim, zaista je tako, jedino što želim je da budem zdrava i srećna i da moja porodica bude zdrava i srećna. To mi jedino treba. Uvek sam pričala i da bih volela da Katji podarim brata ili sestru, želim da ima društvo - rekla je Katarina.

Foto: Prvi Red

 

Medju zvanicama se našla i Aleksandra Mladenović koja je skoro doživela saobraćajnu nezgodu

- Hvala bogu da sam ostala živa i zdrava, stvarno je bilo jezivo i strašno i još uvek imam traume i bojim se da vozim i dalje. Bitno da je to ostalo iza mene. Imam malu povredu noge, a trenutno idem na terapiju, ali sve je u redu - rekla je Aleksandra okupljenim novinarima. 

Foto: Prvi Red

 

Proslavu nije propustila ni Andreana Čekić koja je bez dlake na jeziku priznala da je poklon za kumu bio skup.

- Nije teško odabrati poklon za Katarinu, ona voli sve što je skupo i markirano, tako da kupila sam joj Dolce & Gabbana cipele - otkrila je Adreana.

Na slavlje je, ovoga puta bez supruge stigao i Ljuba Perućica koji je otkrio da je u dobrim odnosima sa bivšom devojkom Aleksandrom Prijović i da je očekivao da će postati velika zvezda.

Foto: Prvi Red

 

- Očekivao sam da će biti uspešna. Znali smo da će to da se desi, jer vrhunski pevači koji imaju takve mogućnosti moraju da postanu zvezde, a imala je i dosta sreće - otkrio je Perućica. 

Na slavlju su se pojavile i druge javne ličnosti poput Mie Borisavljević, Vanje Mijatović i Tamare Milutinović, a o čemu su još govorile za kamere Prvog reda možete pogledati u videu u okviru teksta.

Ostavite komentar