Showbizz > Celebrity

SIN POZNATOG GLUMCA odmalena je veran ocu i odbija kontakt sa slavnom majkom! Razlog je kontroverzna religija!

Konor Kruz, sin Toma Kruza i Nikol Kidman, nakon razvoda ovog para, nastavio je život sa ocem, a danas živi u sajentološkoj zajednici

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

22/05/2024 > 10:48

podeli vest:

SIN POZNATOG GLUMCA odmalena je veran ocu i odbija kontakt sa slavnom majkom! Razlog je kontroverzna religija!
Foto: Shutterstock


Holivudski glumac Tom Kruz otac je troje dece, koje je dobio sa dve bivše supruge. Iz braka sa Keti Holms ima 18-godišnju ćerku Suri, sa kojom nema kontakt otkako je bila djevojčica, a dok je bio u braku sa Nikol Kidman, usvojio je dvoje dece, sina Konora (29) i ćerku Izabela (31).

 

 

Najverniji svom ocu je Konor, koji je nakon razvoda svojih roditelja odabrao da živi sa njim i prekinuo je kontakt sa majkom, baš kao i njegova sestra, a Tom ih je oboje odgajio kao sajentologe.

Oboje su i danas odani kontroverznoj crkvi i čuvaju svoju privatnost daleko od očiju javnosti, no Konora smo ipak imali češće priliku videti sa Tomom, a poslednji put prošle godine na promociji najnovijeg nastavka franšize "Nemoguća misija" u New Yorku. O Konoru je poznato da živi u sajentološkoj zajednici u Floridi, a bliski izvor otkrio je i da tamo vodi jednostavan život.

-Živi sam u kući u sklopu sajentološke zajednice. Život mu je ribolov. Ima puno prijatelja među kojima je omiljen-, rekao je izvor za Dejli Mejl, o čemu govori i Konorov profil na Instagramu, na kojem najčešće objavljuje fotografije iz ribolova.

 

 

Konor je 2016. godine za magazine “People” ispričao kako su njegovi roditelji često išli u ribolov dok je odrastao.

-Blagoslovljen sam što sam imao priliku proputovati svet kao dete i sad putujem dok radim-, kazao je tada.

Konor se okušao i kao glumac te se pojavio u dva filma, aakcionom trileru "Crvena zora" iz 2012. godine i drami "Sedam duša" iz 2008. godine, u kojoj glavnu ulogu ima Vil Smit. 

Foto: Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

 

Podsećamo, Tom Kruz i Nikol Kidman svojevremeno su bili jedan od omiljenih holivudskih parova. Venčali su se 1990. godine i u braku su proveli 11 godina. Ćerku Izabelu usvojili su 1992. godine, a sina Konora 1990. te su svoju decu čuvali daleko od očiju javnosti. 

Foto: Shutterstock

 

Iako je sve u početku bilo idilično, između glumačkog para stala je Tomova religija - sajentologija. Nikol je oduvek odbijala postati sledbenik te religije zbog toga što joj se nisu sviđala stroga pravila koja se nameću, pa se Tom udaljio od nje. Kao zakleti sajentolog, Tom je odlučio da će i njihovu decu odgajiti u skladu sa tom religijom, pa je tako i bilo.

Foto: Shutterstock

 

Nikol se u jednom trenutku osećala isključeno iz njihove rutine, pa je došlo do zahlađenja odnosa. Deca su odjednom svoju majku, ženu koja ih odgaja, počeli nazivati "supresivnom osobom", što je službeni sajentološki termin za osobe koje nisu vernici, tj. nisu članovi zajednice sajentologa. Prema njihovu verovanju, sajentolozi bi trebali izbegavati svaki bliži kontakt sa osobama koje su supresivne, što je kasnije imalo znatan uticaj na živote te porodice.

 

 

 

 

Ostavite komentar