Showbizz > Celebrity

Nući NIKAD ISKRENIJI I BRUTALNIJI! Otvorio je dušu, progovorio o sebi, ali i mnogim drugima

Igor Panić Nući je govorio i o novom upehu duetske pesme sa Reljom Popović

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

23/05/2024 > 20:06

podeli vest:

Nući NIKAD ISKRENIJI I BRUTALNIJI! Otvorio je dušu, progovorio o sebi, ali i mnogim drugima
Foto: K1info


Igor Panić Nući, gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, podelio je priču o neverovatnom uspehu duetske pesme sa Reljom Popovićem pod nazivom "OMB".

Ova numera, koja je od juče do danas prikupila preko 240 hiljada pregleda, postala je instant hit, a Nucci

otkriva i tajnu njenog uspeha.

- Relja je neko ko traje preko deset godina, a ja sam tu jedno od vodećih lica novog talasa. Ljudi nas vole zajedno, prošlo je dve godine od naše prethodne saradnje i malo su se uželeli. Nema recepta, jer da ga ima, to bi se prodavalo – rekao je Nući i dodao da često nije svestan svoje popularnosti:

- Osveste me stvari kada sam radio doček Nove godine ispred Skupštine, MAC, pa pesma sa Severinom, uloga u seriji. To su stvari koje ti otvore oči da od celog tog novog talasa, koji je sve brojniji, baš tebe izaberu da rade sa tobom – dodao je.

Nući je otkrio i kako je reagovao kada ga je Severina pozvala da rade duet.

- Kada mi je stigao poziv bio sam zbunjen. Ona je stvarno profesionalac, saradnja je išla glatko i nije bilo nikakvih poteškoća, treme - rekao je Nući. 

Igor Panić Nući takođe je pričao o svojoj ulozi u seriji "U klinču":

- To mi je prvi glumački angažman i dosta je zahvalno što sam dobio priliku da glumim sebe. Nisam morao da tumačim nekog lika, već sam bio ja. U prvoj sezoni nisam bio zadovoljan kako je to izgledalo s moje strane, u drugoj polovično, a u trećoj sam bio super – rekao je Nući, ističući svoje napredovanje kroz različite sezone serije - rekao je i dodao:

Foto: K1info

 

- Nikad mi gluma neće postati nešto primarno čime ću se baviti, ali ako u budućnosti dođe neka prilika, mislim da će biti dosta bolje. Ne možeš da radiš isto prvi i četvrti put na isti način. Sigurno ću se bolje snaći. Serija je odlično prošla, zadovoljan sam i koliko se pojavljujem, tako da je to jedno mnogo lepo iskustvo – rekao je Nući, osvrnuvši se na svoje glumačke avanture.

Nući je najavio i da numera "Bebo 4" izlazi u junu.

- To mi je možda jedna od omiljenih pesama koje sam uradio - zaključio je Nućii u emisiji "Kec na
jedanaest" na televiziji K1.

Ostavite komentar