Showbizz > Celebrity

Isplivali SKANDALOZNI DETALJI RAZVODA KARLEUŠE I TOŠIĆA! Pevačica tvrdi da trpi PRETNJE i UCENE, i to nije sve!

Jelena Karleuša obelodanila detalje u vezi sa razvodom: "Trpim pretnje, ucene, presluškivanje"

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Simona Stanković

27/05/2024 > 08:55

podeli vest:

Isplivali SKANDALOZNI DETALJI RAZVODA KARLEUŠE I TOŠIĆA! Pevačica tvrdi da trpi PRETNJE i UCENE, i to nije sve!
Foto: ATA Images


O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića često se spekulisalo u javnosti. Oboje za medije istakli da pokušavaju da se dogovore preko advokata oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali su nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

Kako navode, i dalje pokušavaju da izbegnu razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve, naročito za njihovu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista.

Bivši srpski reprezentativac trenutno boravi u Istanbulu gde je godinama uspešno igrao za tamošnji Bešiktaš i samo se jednom do sada oglasio u javnosti po pitanju ove teme. 

Foto: Instagram Printscreen/duskotosic/karleusastar

 

Ona se sada oglasila i otkrila kako se oseća povodom novonastale situacije, pa prokomentarisala njegovo oglašavanje. 

Jelena je putem objave na društvenoj mreži Instagram rekla sledeće: 

- Dok spavam sa decom u sobi, "druga strana" (kako me naziva), piše stori sa privatne žurke. Mora da je baš luda žurka kad je zaboravio da je juče davao "ekskluzivu". Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade... - započela je Karleuša. 

Foto: Instagram Printscreen/karleusastar

 

- Zamolila bih "drugu stranu", mada ovde postoji samo jedna naša i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi umesto da preti majci svoje dece javno, koja je zbog njega i za njega milion puta stala u odbranu - završila je Jelena. 

Foto: Instagram Printscreen/duskotosic

 

Podsetimo, Duško je u svojoj izjavi rekao sledeće: 

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - izjavio je sportista za Kurir.

Foto: Instagram Printscreen/duskotosic

 

Ostavite komentar