Showbizz > Celebrity

Ceca i Vojaž snimili DUET: Otkriveni SVI detalji, evo kada će pesma biti objavljena

Folk zvezda u junu izdaje dva dueta

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

02/06/2024 > 11:18

podeli vest:

Ceca i Vojaž snimili DUET: Otkriveni SVI detalji, evo kada će pesma biti objavljena
Foto: ATA Images


Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i mlada zvezda trep muzike Mihajlo Veruović Vojaž snimili su duet "Muškarčina" koji će se naći na albumu prvenca pomenutog izvođača pod nazivom "Guns'n'roses".

Vojaž je putem svog Instagram profila najavio da će album objaviti 14. juna, što znači da će duet sa Ražnatovićkom izaći na njen rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

 

- U borbi sa samim sobom, nisam mogao da pronađem temelj u nečemu što najavljujem tako dugo. Toliko rada, truda i muke uložen u ovaj album da ponosno mogu da stanem svojim imenom iza njega. Moj najveći životni projekat do sada i nadam se da će vama postati drag koliko je meni.. Versatilnost pesama i mužickih žanrova ovog albuma pokazuje moju nesposobnost da budem u ravnoteži sa samim sobom. Muzika za sve, postoji pesma za svakog. Ne postoje reči koje mogu da dodam a da se ne osetim kao da previše pametujem. Pronađite se u ovom albumu sami, i pronađite mu smisao sami, imate tu slobodu. Ovo sam JA - napisao je Vojaž povodom novog albuma.

Na kaveru novog albuma Vojaž je nag, a na glavi nosi maramu.

Foto: Skrinsot/Prvi red

 

Zanimljivo je da Ceca ovog meseca pored dueta sa Vojažem, objavljuje i duet sa pop zvezdom Željkom Joksimovićem "Više od života", a za obe pesme se šuška da su budući letnji hitovi.

Ostavite komentar