Showbizz > Celebrity

UDAJE SE TANJA SAVIĆ! On je 11 GODINA MLAĐI OD NJE, a planiraju svadbu decenije da naprave! Ovo su DETALJI!

Pevačica Tanja Savić (39) navodno planira da napravi svadbu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem (28)

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

05/06/2024 > 15:05

podeli vest:

UDAJE SE TANJA SAVIĆ! On je 11 GODINA MLAĐI OD NJE, a planiraju svadbu decenije da naprave! Ovo su DETALJI!
Foto: Instagram Printscreen/thelifeofmuki


Sprema se svadba decenije! Pevačica Tanja Savić odlučila je da stane na ludi kamen drugi put u životu, a ceromonija venčanja biće za pamćenje. Budući suprug ove lepe pevačice je pilot Muhamed Bešić, koji ima 28 godina, a ona je ove godine napunila 39. 

Kako se navodi, odlučila je da napravi ogromnu svadbu, kakvu domaća estrada ne pamti, sa čak hiljadu zvanica.

- Oduvek sam sanjala da nosim venčanicu. Nisam nikada, a volela bih. Želim da napravimo veliku svadbu! Videćemo da li ćemo sleteti avionom, pošto se ja bojim, ali Muki je profesionalac u tome i ne bi trebalo da brinem - rekla je Savićeva i otkrila čime ju je pilot osvojio:

"Želim da obučem venčanicu"

- Ja padam samo na emocije, a i imam i šesto čulo koje me vodi... Bilo mi je važno da ne pije alkohol i da ne koristi nedozvoljene supstance. Mi smo se upoznali u avionu, vozio je mene i moju ekipu i odmah mi je zapao za oko. Bio je to mali avion za privatne letove, tako da sam mogla lepo da ga vidim. Malo posle toga krenulo je naše dopisivanje - kaže ona. 

 

 

Tanja je ubeđena da će joj ova ljubav opstati, iako je od Mukija starija 11 godina

Ona je sigurna da će ovaj put imati više sreće u ljubavi. 

 

- Ne smetaju mi godine, nekad se osećam kao da sam ja mlađa i mnogo toga učim od njega. To što je mlađi samo znači da je slađi! U njemu sam prepoznala ozbiljnost, on nije klinac - rekla je pevačica, koja svog izabranika već zove mužem.

Niko nije ni znao da su više od dve godine zajedno!

- Tanja i Muki planiraju ogromno veselje, koje će najverovatnije biti u jednom elitnom prestoničkom restoranu. Razmišljaju i o najsitnijim detaljima jer žele da sve bude besprekorno i da ta svadba bude dan za pamćenje o kom će cela estrada dugo pričati. Još nisu odredili datum, ali uveliko prave spisak gostiju i rekli su mi da će ih biti oko hiljadu! Na spisku su mnoge Tanjine kolege, a kako je Muki zbog svog posla upoznao mnogo ljudi iz celog sveta, i on će imati veliki broj gostiju - rekao je izvor blizak paru za i dodao da se pilot trudi da udovolji svojoj nežnijoj polovini

- Muki ne žali ni dinara kada je Tanja u pitanju, želi da joj ispuni svaku želju za venčanje. Veoma je pažljiv. Njihova veza je zdrava, puna ljubavi, poštovanja i poverenja - zaključuje izvor.

 

Pevačica ne krije da će ponovo biti mlada, ali želi da ovog puta napravi veliku svadbu i obuče venčanicu.

 

Ostavite komentar