Showbizz > Celebrity

Zorica i Kemiš ispratili unuku na maturu! Lepa Sara priznala: "Imam veliku tremu!"

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš ispratili su unuku Saru na proslavu maturske večeri

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

06/06/2024 > 13:24

podeli vest:

Zorica i Kemiš ispratili unuku na maturu! Lepa Sara priznala: "Imam veliku tremu!"
Foto: ATA Images


Haljinu u kojoj je blistala Sara izabrala je, ni manje ni više, nego Zorica.

- Baka je birala haljinu. Ona je prva unuka. Sara se rodila u istoj bolnici kao i baba, nestala je voda. Miroljub je krenuo u nabavku, majstori su sedeli, nisu radili ništa, Kemiš je vikao na njih "Ustajte". Njoj neki savetu nisu ni potrebni, zadovoljni smo njenim ponašanjem, lepa je na mamu i babu, dobra je devojka, dobar đak i to je sve sama uradila. Ona nema nijednu moju osobinu, ona samo ćuti, a ja usta ne zatvaram - rekla je Zorica


Zorica i Kemiš su priznali da su neizmerno ponosni na Saru koja je izrasla u kulturnu devojku, a ne kriju ni zadovoljstvo zbog toga što je upisala željeni fakultet.  Sara nije želela mnogo da govori pred kamerama, ali je kratko prokomentarisala kako se oseća pred veliki događaj. 


- Kada sam krenula na maturu nisam imala tremu, ali sad je imam. Kada sam videla koliko je ljudi ovde nisam znala šta me je snašlo- bila je iskrena Zoričina unuka Sara. 

Inače, pre izvesnog vremena Zorica i Kemiš organizovali su za Saru glamuroznu proslavu povodom osamnaestog rodjendana na koji su tada došla brojna velika imena domaće estrade. 

Ostavite komentar