Showbizz > Celebrity

Nova miss Srbije je Aleksandra Rutović: Otac joj je kontroverzni biznismen, a evo kojim se poslom bavi

Ima 25 godina, govori ruski i engleski jezik

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

20/06/2024 > 15:12

podeli vest:

Nova miss Srbije je Aleksandra Rutović: Otac joj je kontroverzni biznismen, a evo kojim se poslom bavi
Foto: ATA Images


Aleksandra Rutović sinoć je pobedila na izboru za miss Srbije. 

Ima 25 godina, završila je srednju školu u Americi, zatim osnovne studije i master na smeru Internacionalni turizam i hotelijerstvo. Govori ruski i engleski jezik.

Radi kao agent za nekretnine. Od pete godine se takmičila u preponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi.

Foto: ATA Images

 

Podsećamo, otac Aleksandre Rutović je kontroverzni biznismen Željko Rutović. On je pre više godina osuđen zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija.

Rutović je, kako se pisalo, bio u bekstvu više od četiri godine, do hapšenja krajem juna 2021. godine, a na početku ponovljenog suđenja, 23. septembra, postupajući sudija Višeg suda mu je ukinuo pritvor i pustio ga da se brani sa slobode, tako što je nosio nanogicu.

Foto: ATA Images

 

- Ja ne želim da mi devojčice zavide, želim da im budem uzor. Nadam se da ću biti pravi uzor njima, da im pokažem kako treba i nadam se da će te devojke, devojčice, jednog dana da ostvare svoj san, kao što sam ja svoj. Lentu nije teško nositi... (smeh) - rekla je Aleksandra sinoć.

- Najveća podrška su mi bili moj otac i njegova supruga. Tu su i sestra moja, braća, imam veliku porodicu - dodala je nova Mis Srbije.

Foto: ATA Images

 

- Sigurno će biti naslova vezanih za mog oca... Ljudi će da pišu da sam došla do titule preko oca, neka, ja sam se ovde prijavila zbog sebe, ja želim sebe da izgradim. On mi je najveća podrška, zaista jeste - istakla je Aleksandra u izjavi za medije.

 

Ostavite komentar