Showbizz > Celebrity

OVA POZNATA DAMA je MAĆEHA naše MISICE! Bila je u rijalitiju, a njen otac poriče da je zavodnik

Dvadesetpetogodišnja Aleksandra Rutović na izboru za Mis Srbije odnela je pobedu

Izvor: K1info

Autor: Simona Stankovič

20/06/2024 > 16:07

podeli vest:

OVA POZNATA DAMA je MAĆEHA naše MISICE! Bila je u rijalitiju, a njen otac poriče da je zavodnik
Foto: Instagram Printscreen


Aleksandra Rutović na izboru za Mis Srbije odnela je pobedu. Ona ima 25 godina, završila je srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine, a malo ko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila na njenom mestu.

Naime, Aleksandrina maćeha je Mirjana Božović Rutović, koja je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, koji je 90-ih godina koji je jedan od retkih preživelih aktera filma "Vidimo se u čitulji".

Ona je 2007. godine predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Mis Sveta 2007. godine koje se održalo u Kini. Samo tri godine kasnije, 2010. godine postala je deo rijalitija "Farma". Nakon izlaska iz rijalitija upoznaje Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Inače, na "Farmi" je Mirjana zavolela Vladimira Stanojevića, koji je tada bio u vezi sa Ninom Božić, a bivša misica je jednom prilikom govorila o njima.

- Kada sam ga ugledala na "Farmi", moj prvi utisak bio je da je dečko na mestu i u početku sam jedino posmatrala kako se ponaša u komunikaciji s drugim ljudima. Privukao me je svojim manirima i kulturnim ophođenjem prema ostalim učesnicima jer retko srećem divne momke kao što je Vlada - pričala je ona.

Foto: Instagram Printscreen

 

Vlada je takođe svojevremeno govorio o njihovoj vezi.

- Ona je sjajna devojka i sa ispravnim životnim stavovima, a na Farmi sam najpre zapazio njen fizički izgled jer je bila najlepša među učesnicama. Po izlasku sa imanja, dao sam joj svoj broj telefona, javila mi se, izašli smo na piće i počeli intenzivnije da provodimo vreme zajedno - opisuje Vlada početak veze sa Mirjanom, koja još nije sigurna hoće li se njihov odnos pretvoriti u dugu romansu ili će nakon određenog vremena shvatiti kako nisu jedno za drugo.

Foto: ATA Images

 

- Ne znam da li bi u budućnosti među nama mogla da se desi ozbiljna veza. Istina, dopadaju mi se njegovi životni stavovi, ali zbog brojih obaveza koje imam na fakultetu i na predstojećem Izboru za Miss Srbije, nisam sigurna kako će se razvijati naš odnos. Za sada nam je lepo i ne opterećujemo se velikim planovima – iskrena je bivša misica, dok njen dragi kaže da nije ni približno takav zavodnik kakvim ga mediji predstavljaju i da je u vezi veran

Foto: ATA Images

 

- Zvanično priznajem samo jednu bivšu devojku s kojom sam raskinuo nakon Farme i ne smatram sebe zavodnikom. Sa Mirjanom uskoro putujem na Ibicu, pa ćemo videti u šta će se pretvoriti naš odnos. Vodim se osećanjima i uvek poštujem drugu stranu u emotivnom odnosu, a Mira je definitivno devojka vredna poštovanja - govorio je voditelj.

 

Ostavite komentar