Showbizz > Celebrity

Nasledili su GLAS OD RODITELJA, a da li su USPELI i da se PROSLAVE? Ovako su DECA PEVAČA prošla na ESTRADI

Jedna je samo uspela da nadmaši talenat majke, a evo o kome se radi

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Simona Stanković

03/07/2024 > 15:18

podeli vest:

Nasledili su GLAS OD RODITELJA, a da li su USPELI i da se PROSLAVE? Ovako su DECA PEVAČA prošla na ESTRADI
Foto: ATA Images


Deca poznatih oduvek su bila zanimljiva javnosti, još ako naslednici odluče da krene stopama svojih roditelja, onda je sva pažnja na njima.

Na domaćoj muzičkoj sceni puno je takvih primera, u manjem broju slučajeva deca su uspela da nadmaše svoje roditelje, ali ipak su u većini oni naslednici kojima je ime i popularnost jednog ili oba roditelja bio prevelik teret i zauvek su ostali u njihovoj senci.

Postoje i oni koji kojima je upliv u muzičke vode bio hir, hobi, pa su se u međuvremenu ipak opredelili za neko drugo zanimanje i povukli se iz javnosti.

Kada pričamo o uspešnim roditeljima ali i deci imamo nekoliko primera. Marija Šerifović je po dosta parametara nadmašila svoju majku Vericu. Iza sebe ima pobedu na Evroviziji, veliki broj solističkih koncerata širom Evrope, dok je njena mama jedno vreme suvereno vladala privatnim veseljima. Kada su koncerti u festivali u pitanju, tu je ipak ćerka bila glavna.

Foto: ATA Images

 

Neko kome je mamina velika popularnost i te kako pomogla u karijeri, iako se odlučila za drugačiji žanr muzike je slučaj Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović.

Iako je na početku karijere bilo neminovno upoređivanje majke i ćerke, godinama je Niki gradila svoj put u drugoj vrsti muzike, i sada slovi za zvezdu u svom žanru, pa je tako klinci obožavaju. Mama Vesna i dalje žari i pali gde god da se pojavi.

Foto: ATA Images/prvi red

 

Nikolija je konkurenciju dobila u naslednici Vesninih kolega, Mileta Kitića i Marte Savić, Eleni.

Iako važi za jako popularnog mladog izvođača sa jakom slušanim pesama na internet platformama, tata Mile i dalje radi punom parom širom Evrope i sveta, pa i dalje suvereno vlada u svojoj porodici.

Foto: prvi red

 

I u sličaju legende Šabana Šaulića i njegove naslednice Ilde može se reći da je slava popularnog roditelja samo pomogla naslednici. U tata i ćerka su zajedno i nastupali, držali koncerte, pa iako je na početku pažnja na Ildi bila zbog tate, vremenom je izgradila svoj put, imidž i sada može da se smatra dostojnom naslednicom svog oca.

Foto: ATA Images

 

Dobru polaznu tačku i lep početak karijere imali su i naslednici Marinka Rokvića, Nikola i Marko. Momci za primer, lepog ponašanja i pesama, ali iako su im prognozirali lepe i velike karijere, to se nije desilo.

Nikola se poslednjih godina malo povukao sa scene, s vremena na vreme nastupa, bavi se humanitarnim radom, ali mu estrada, muzika i javna pojavljivanja nisu primarna stvar. Baš kao i njegovom mlađem bratu koji se skroz povukao iz muzike, a mikrofona se lati samo na nekim privatnim veseljima, i što se kaže, za svoj gušt.

 

Ostavite komentar