Showbizz > Celebrity

MAJKA Indi Aradinović U ŠOKU zbog njene veze sa Marjanovićem: Ubeđuje je da RASKINU, a oni se noću sastaju

Spremaju poslovne projekte.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

03/07/2024 > 14:45

podeli vest:

MAJKA Indi Aradinović U ŠOKU zbog njene veze sa Marjanovićem: Ubeđuje je da RASKINU, a oni se noću sastaju
Foto: ATA Images/Instagram printscreen/editaaradovic


Kompozitor Zoran Marjanović i pevačica Indira Indi Aradinović su navodno u emotivnoj vezi, ali to još uvek nisu potvrdili. Uhvaćeni su u prisnom odnosu na gradskom bazenu, ali ne žele da priznaju da su emotivni partneri.

Florija, majka pevačice, u šoku je zbog ove ljubavne priče i ne podržava ćerkin odnos sa Marjanovićem.

- Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom - kaže izvor blizak porodici Aradinović.

- Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom - zaključuje izvor Blica.

Foto: ATA Images

 

Kako navodi "Kurir", Zoran i Indira se noću sastaju u muzičkom studiju gde spremaju Indine nove pesme.

- Ovakva energija i harizma se retko viđa na estradi. Indi je neodoljiva u svakom smislu. Lepo peva, jos bolje izgleda i čekamo samo pravi trenutak da ljudima pokazemo nove pesme - rekao je kompozitor.

- Što više slušam, sve mi je bolje. Zoran je maher u svom poslu. Ne mogu da docekam da sve objavim. Saradnja sa njim mi je uvek donosila dobru energiju i sigurna sam da ce tako biti i ovaj put - istakla je ona.

 

Ostavite komentar