Showbizz > Celebrity

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ uživo se uključio u PROGRAM i otkrio kako u GRČKOJ reaguju na njegovu suprugu JOVANU JOKSIMOVIĆ!

Željko je otkrio i da je njegova popularnost u Grčkoj samo rasla u protekle dve decenije

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

08/07/2024 > 15:29

podeli vest:

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ uživo se uključio u PROGRAM i otkrio kako u GRČKOJ reaguju na njegovu suprugu JOVANU JOKSIMOVIĆ!
Foto: K1 televizija


Balkanska muzička zvezda Željko Joksimović uključio se uživo sa odmora iz Grčke uživo u program emisije "Kec na jedanaest" na televiziji K1 i otkrio sve o novoj pesmi "Ela" koju je nedavno premijerno predstavio publici.

 

 

Željko je otkrio i da je njegova popularnost u Grčkoj samo rasla u protekle dve decenije, od kako je objavio pesmu "Lane moje" sa kojom je predstavljao tada Srbiju i Crnu Goru na Evroviziji.

 

- Grci su narod koji jako drži do tradicije, kulture, dobre pesme, izvođača, kompozitora. Oni i dalje vole "Lane moje" i suštinski ta pesma se i dalje vrti na radiju kod njih. Danas su mi u restoranu prišli, obratili mi se sa gospodine Joksimoviću, čak su i Jovanu prepoznali - rekao je Željko kroz osmeh i dodao:

- Kada te prepoznaju, to čoveku jako prija. Nas dvoje smo i vodili Eurosong 2008. godine u Beogradu.

 

 

Dokaz posebnog odnosa koji porodica Joksimović gaji prema Grčkoj, govori i činjenica da je muzička zvezda novu pesma "Ela" snimio i na grčkom jeziku, za publiku u ovoj im zaista voljenoj zemlji. Po Željkovim objavama na Instagramu, ova pesma naišla je na dobre reakcije i u Grčkoj. 
 

Ostavite komentar