Showbizz > Celebrity

Sindi Svini ljuta što FANOVI TAGUJU NJENU PORODICU ispod GOLIŠAVIH SCENA iz "Euforije"

Zvezda serije "Euforija" zgrožena je što se po internetu dele njene golišave scene, ispod kojih taguju članove njene porodice

Autor: K1info/index.hr

12/11/2022 > 19:50

podeli vest:

Sindi Svini ljuta što FANOVI TAGUJU NJENU PORODICU ispod GOLIŠAVIH SCENA iz "Euforije"
Foto: Youtube PrintScreen


Sidni Svini je izjavila da je "odvratno i nepravedno" što ljudi snimaju njene golišave scene i objavljuju ih po društvenim mrežama, tagujući članove njene porodice. 25-godišnja glumica i zvezda HBO-ove serije "Euphoria" u novom intervjuu za GQ govorila je o pregršt kritika po internetu na svoj račun, od kojih su neke "otišle predaleko uplićući i njenu porodicu".

- Došlo je do toga da su počeli da taguju moju porodicu, koja to nije zaslužila. To je potpuno odvratno, ali i nepravedno. Kesi je seksualizovana osoba u školi, a sada, ironično, gledaoci istu stvar rade meni - navela je Svini.

Međutim, Sidni je poručila da je ne obeshrabruju stalne kritike, kazavši kako je sve to samo smešno.

- Ja sam umetnica. Glumim likove. Zbog toga baš želim da igram likove koji još više ljute ljude - izjavila je.

Glumica je ovom prilikom pohvalila i reditelja serije Sema Levinsona, zbog njegovog izbora načina na koji je prikazana Kesi.

- Verujem Semu u onome što radi sa Kesi. Zaista je dobar osećaj imati poverenja u reditelja jer to jednostavno menja čitavo iskustvo nas glumaca.

Ovo se događa skoro godinu dana pošto je Sidni pokrenula brojne rasprave o količini golotinje koju je Sem u početku zamislio u seriji, kada ga je zamolila da izbaci neke od Kesinih scena u toplesu.

Sidni igra Kesi Hauard u popularnoj drami Sema Levinsona, a glumi uz Zendaju, Mod Apatou, Aleksu Demi i Džejkoba Elordija. Ako ste gledali seriju, koja je dobila pohvalu kritičara otkad se pojavila na ekranima 2019. godine, znaćete da ne beži od teških tema i prikazivanja sadržaja sa golotinjom.

Kesin lik ima nekoliko golišavih i scena u toplesu u seriji, a sve su dobile hrpu komentara na internetu, kako pozitivnih tako i negativnih. Glumica je pre objasnila gole scene lika koji igra, rekavši za Teen Vogue u martu da su "važne za priču".

 

 

 

 

Ostavite komentar