Showbizz > Celebrity

Ema Tompson PRIZNALA: Bila sam POTPUNO SLEPA za LJUBAVNE PREVARE bivšeg muža Keneta Brane

Kada se njihov brak okončao 1995. godine, ispostavilo se da se Brana viđao sa koleginicom Helenom Bonam Karter

Izvor: K1info

12/11/2022 > 13:06

podeli vest:

Ema Tompson PRIZNALA: Bila sam POTPUNO SLEPA za LJUBAVNE PREVARE bivšeg muža Keneta Brane
Foto: Late Night YouTube screenshot


Dvostruka dobitnica Oskara Ema Tompson priznala je da je bila "potpuno slepa" o odnosima svog bivšeg supruga Keneta Brane na setu sa drugom glumicom i da je ostala potpuno slomljena kada je saznala.

Zvezda filma "Love Actually" udala se za Branu 1989. godine posle upoznavanja na snimanju dramske serije "Fortune of War" iz 1987.

Kada se njihov brak okončao 1995. godine, ispostavilo se da se Brana viđao sa koleginicom Helenom Bonam Karter, koja je tumačila njegovu ljubavnicu u filmu iz 1994. "Mary Shelley's Frankenstein", a koji je Brana i režirao.

U novembarskom izdanju magazina The New Yorker, Tompson, koja je igrala zajedno sa Bonam Karter u književnoj adaptaciji "Howard's End" iz 1992. godine, progovorila je  o svom bolu i poniženju kada je saznala.

- Bila sam potpuno, potpuno slepa za činjenicu da je imao vezu sa drugom ženom na snimanju - rekla je Tompson u intervjuu Džonu Laru.

- Ono što sam naučila je kako je lako biti zaslepljen sopstvenom željom da prevariš sebe.

Kenet Brana i Bonam Karter su imali petogodišnju vezu. U Intervjuu za Guardian 2020. godine, Bonam Karter je prokomentarisala kontroverzu oko njihove romanse kao "šta je bilo, bilo je".

Prisećajući se kako je krah njenog šestogodišnjeg braka uticao na njeno mentalno zdravlje, Tompson je rekla: "Bila sam jedva živa. Svaki osećaj da ste osoba vredna ljubavi je potpuno nestao."

Tompson, u čije filmske zasluge spadaju i "Matilda" i "Nanny McPhee", ponovo je pronašla ljubav sa glumcem Gregom Vajzom, njenim kolegom u filmu "Sense and Sensibility", za koji je Tompson dobila Oskara za najbolji adaptirani scenario.

Rekla da je Vajz, za koga se udala 2003, "pokupio delove i ponovo ih sastavio". Par ima dvoje dece.

Razmišljajući o svom životu sa Vajzom, Tompson je rekla: - Naučila sam više iz svog drugog braka samim tim što sam bila bila u braku. Kako moja majka kaže, "Prvih dvadeset godina je najteže".

 

 

 

Ostavite komentar