Showbizz > Display

SJAJNA VEST za fanove HARIJA POTERA: Stiže SERIJA koja će biti vernija KNJIGAMA - sa novom GLUMAČKOM EKIPOM

HBO je potvrdio da ćemo dobiti spektakularnu seriju o poznatom dečaku čarobnjaku

Izvor: K1info

15/09/2023 > 14:32

podeli vest:

SJAJNA VEST za fanove HARIJA POTERA: Stiže SERIJA koja će biti vernija KNJIGAMA - sa novom GLUMAČKOM EKIPOM
Foto: YouTube screenshot


Očekuje se da će glumačka postava serije o Hariju Poteru biti potpuno nova i veruje se da će se snimati godinama, jer će svaka sezona predstavljati radnju jedne od ukupno sedam knjiga. Producent serije je Dejvid Hejman, kome svet Harija Potera nije stran. On je bio producent svih osam filmova, kao i na tri prednastavka Harija Potera, Fantastične zveri.

Iako se gotovo pa ništa ne zna o seriji, Hejman je odlučio je da da mali osvrt obožavaocima šta mogu da očekuju.

- Rano je. Nismo čak ni angažovali scenariste. Malo je rano, ali se nadamo da će to biti nešto posebno, što nam daje priliku da proučimo knjige i uživamo u seriji koja dublje istražuje knjige - rekao je.

Informacije oko serije svedene su na minimum, ali se pretpostavlja da će se jedna sezona sastojati od osam do 10 epizoda. Za ljubitelje ove franšize valja naglasiti da će na seriji raditi i autorka knjiga Džej-Kej Rouling, što dodatno potkrepljuje Hejmanovu izjavu.

Danijel Redklif, glumac koji je glumio Harija Potera u filmovima, pre dva meseca rekao je da se neće pojaviti u seriji.

- Koliko shvatam, žele da naprave svež početak. Siguran sam da ko god radi na tome, želeće da ostavi svoj trag na tome i neće da smišlja kako da natera starog Harija da se pojavi negde - rekao je tada Redklif.

Ostavite komentar