Showbizz > Display

Miloš TIMOTIJEVIĆ o povratku MIRJANE JOKOVIĆ: Mnogo je MOTIVISANA, jer se VRAĆA posle toliko godina, SJAJNA JE

Serija "Poziv" sa emitovanjem počinje 18. novembra na RTS-u i imaće osam epizoda

Izvor: K1info

09/11/2023 > 14:14

podeli vest:

Miloš TIMOTIJEVIĆ o povratku MIRJANE JOKOVIĆ: Mnogo je MOTIVISANA, jer se VRAĆA posle toliko godina, SJAJNA JE
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Glumac Miloš Timotijević, gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, otkriva da mu je bilo veliko zadovoljstvo što je imao priliku da posle više od 25 godina snima sa našom glumicom Mirjanom Joković, koja već dve decenije živi u Americi.

- U seriji "Poziv" imao sam zadovoljstvo da igram sa Mirjanom Joković. Ona igra glavnu ulogu, predivna je za saradnju i kao osoba. Bila je užasno motivisana, jer se posle, ne znam ni ja, koliko godina vraća. Nas dvoje smo pre jedno 25 godina igrali u "Stršljenu", ali nismo imali iste scene, a sada smo zajedno u kadrovima. Ona igra policajku, a ja kriminalca - rekao je Miloš i otkrio zbog čega Mirjane nema toliko dugo kod nas u serijama i filmovima.

- Ona živi na drugom kontinentu, u vreme najveće popularnosti, mislim baš posle "Stršljena" preselila se u Ameriku, gde živi već 20 godina. Imala je ona fantastičnih uloga ovde dok je radila, ali prosto je odlučila da živi tamo. To je njen izbor - zaključio je Miloš Timotijević u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Serija "Poziv" sa emitovanjem počinje 18. novembra na RTS-u i imaće osam epizoda.

Ostavite komentar