Sport > Fudbal

STANOJEVIĆ ŽALI ZA NAVIJAČIMA: Nedostajalo nam je karaktera za bolji rezultat, ali najviše navijači

Stanojević je istakao da se ekipa neće predati pred revanš, uprkos negativnom rezultatu

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

22/08/2024 > 23:19

podeli vest:

STANOJEVIĆ ŽALI ZA NAVIJAČIMA: Nedostajalo nam je karaktera za bolji rezultat, ali najviše navijači
Foto: FK Partizan


Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je posle poraza od Genta (1:0) u plej-ofu za plasman u Ligu konferencije da je ekipi nedostajao karakter da izbori bolji rezultat.

- Izgubili smo utakmicu koju nismo zaslužili da izgubimo. Otvorili smo dosta dobro, falilo nam je nešto da postignemo gol, falilo nam je karaktera i da postignemo gol. Mislim da je ekipa generalno dobro odigrala i da je utakmicu iznela na pravi način - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Stanojević je istakao  da se ekipa neće predati pred revanš, uprkos negativnom rezultatu.

- Ozbiljan su protivnik, imaće i podršku navijača, neće biti lako. Nećemo nikome da pretimo, ali sigurno se nećemo predati. I protiv Lugana smo izgubili prvi meč, u drugom smo pobedili u gostima posle 90 minuta, stvarali smo šanse, probaćemo i tamo da odigramo kao večeras - rekao je Stanojević.

Trener Partizana je istakao žal što su tribine u Humskoj bile prazne.

- Suština je da su nam nedostajali navijači. Falila nam je energija navijača sa tribina, onakva kakva nas je nosila protiv Sočija, kad smo se vraćali dva puta iz minusa i dali gol, uneli prosto loptu u mrežu u 90. minutu - zaključio je Stanojević.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar