Showbizz > Display

URANAK NA K1

Izvor: K1info

23/10/2024 > 07:21

podeli vest:

URANAK NA K1
Foto: Miloš Nadaždin/K1/Instagram Printscreen


KO?
NASLOVNE STRANE
Srbija će nastaviti da sarađuje sa Mađarskom i Slovačkom na suzbijanju ilegalnih migracija, izjavio u Komarnu predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Beograd razočaran izborom Tonina Picule za stalnog izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju: Evropo, shvatili smo poruku. Na Samitu BRIKS-a u Kazanju, Indija i Iran jačaju saradnju, Si Đinping pohvalio čvrstinu rusko-kineskih odnosa u haotičnom svetu. Ove i ostale vesti komentarišemo sa Žarkom Rakićem i Zoranom Milosavljevićem.

ŠTA?
SVETSKI MIR POD ZNAKOM PITANJA
Ujedinjene nacije sutra slave 79. rođendan. Da li se urušava simbol nade za globalno jedinstvo? Dočekuju li Ujedinjene nacije godišnjicu - razjedinjene i na pragu novog svetskog rata, pitamo Branka Brankovića i Sašu Adamovića.

ZAŠTO?
VRŠNJAČKI (NE)PRIJATELJI
Na platformi "Čuvam te" od prošlog maja evidentirano 3 i po hiljade prijava. Više od 2 hiljade puta prijavljeno nasilničko ponašanje u školama. Zbog čega su maloletnici sve suroviji? Imamo li kontrolu nad društvenim mrežama, i čijom su greškom i one postale deo obrazovno-vaspitnog sistema? Kako stati nasilju na put, pitamo Biljanu Lajović, Darka Egera i Đura Kosića.

KAKO?
IZLOŽBA PETAR LUBARDA
Razotkrivanje mita o slavnom Petru Lubardi. Koje tajne krije atelje slavnog slikara? Šta o Lubardi otkriva sutrašnja izložba "Jedan slikar, 15 fotografija, 30 umetničkih dela" pitamo Dušku Jovanić

 

Ostavite komentar