Showbizz > Prvi Red

Boriša Simanić EMOTIVNO za "Prvi red" o povredi zbog koje je izgubio bubreg: Porodici je bilo jako TEŠKO (VIDEO)

U ekskluzivnoj ispovesti za "K1" televiziju on se osvrnuo se na ovu godinu i otkrio kakve su mu želje za narednu

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

18/12/2023 > 19:45

podeli vest:

Boriša Simanić EMOTIVNO za "Prvi red" o povredi zbog koje je izgubio bubreg: Porodici je bilo jako TEŠKO (VIDEO)
Foto: K1 televizija


Srpski košarkaš Boriša Simanić sjajnim rezultatima na terenu obeležio je ovu godinu. Ipak, pamtiće je i po neprilici koja ga je zadesila na terenu.

Usled udarca koji je zadobio na meču protiv Južnog Sudana na Svetskom prvenstvu morao je da ode na čak dve operacije pri čemu je ostao bez bubrega.

U ekskluzivnoj ispovesti za "K1" televiziju Boriša Simanić, koga smo sreli na jednom događaju u Beogradu, osvrnuo se na ovu godinu i otkrio kakve su mu želje za narednu.

- Bila je to jedina loša stvar koja se desila u ovoj godini. Ima mnogo lepših. Kada se sklopi sve sigurno da ću je pamtiti po dobru. Ja sam već i zaboravio na to. Tokom dana zaboravim da se išta desilo, dok ne vidim ožiljak. Nadam se da ću uskoro krenuti da treniram i da se vratim košarci - rekao je Boriša.

Ispričao je i čemu ga je naučila ova situacija i ko je bio uz njega u teškom periodu.

- Naučila me je da neke bezazlene situacije koje se dešavaju svakodnevno svima i što se nerviramo oko raznih stvari da je sve to nebitno. Jedino što je bitno je zdravlje i porodica - naglasio je košarkaš i dodao da je upravo porodica bila uz njega kada mu je bilo najteže.

- Naravno. Oni su i na Filipine došli drugi, treći dan. Njima je bilo jako teško, ali kada sam stigao u Beograd bilo im je lakše, jer sam mogao sa njima da budem u kući. Oni su mi najveća podrška i svi ljudi ostali. Došlo mi je milion poruka od kolega i drugih ljudi, kada sam video to u bolnici bilo je jako emotivno, sve te poruke i podršku, to mi je pomoglo da se što pre dignem na noge - zaključio je Boriša u emotivnoj ispovesti za "Prvi red", a zbog čega je zaplakao saznaćete u prilogu koji donosimo ispod teksta.

Ostavite komentar