Showbizz > Prvi Red

MAJA BEROVIĆ JE POSTALA GLUMICA: Zbog uloge je učila RUMUNSKI JEZIK, a evo i KO joj je pravio društvo na snimanju

U filmu Megdan našla su se velika glumačka imena sa domaće scene.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

25/09/2024 > 15:07

podeli vest:

MAJA BEROVIĆ JE POSTALA GLUMICA: Zbog uloge je učila RUMUNSKI JEZIK, a evo i KO joj je pravio društvo na snimanju
Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović


Sinoćnom premijerom filma Megdan, obnovljena Plava dvorana je zvanično prvi put upotrebljena i kao bioskopska sala. Pre same premijere glumačka postava filma prošetala je crvenim tepihom ispred Sava Centra.

Glumci su na crveni tepih dočekani najavama kao što borce najavljuju pri ulasku u ring.

U pratnji supruge Nikoline i ćerke Vere, među prvima stigao je idejni tvorac ovog filma, Aleksa Balašević. Poslednji put kad smo ga sreli istakao je koliko mu znači što je premijera njegovog prvenca baš u Sava Centru, jer je tu, kako kaže, bio megdan njegovog oca Đorđa.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

 

- Imao sam zamerke od ćerke i supruge. Kada smo bili u Moldaviji na snimanju, jako smo puno popili. Nisam se javio na telefon u dogovoreno vreme, ali kad sam im pokazao film svi su bili oduševljeni - izjavio je Aleksa.

Na iznenađenje mnogih u scenariju Alekse Balaševića našla se i pevačica Maja Berović. Kako kažu, ona je u ovom filmu govorila na rumunskom jeziku. Tumačila je ulogu Evgenije, ćerke bogatog moldavskog biznismena.

- Sve ono što nisam u realnom životu, imala sam priliku da odglumim - navela je Maja, opisujući svoju ulogu.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

 

Na premijeru je pristigao i Viktor Savić, u društvu svoje partnerke iz filma Nine Seničar. Oni ističu da je između njih saradnja tekla glatko, ali i da je cela ekipa bila fenomenalna.

- Pripremao sam se aktivno oko godinu dana u teretani, a onda sam išao na nekoliko treninga kik boksa. Zbog mog života i ranijeg bavljenja sportom sam imao dobru polaznu tačku - rekao je Viktor, govoreći o pripremama za ulogu borca, čiji lik tumači.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

 

Crvenim tepihom prošetala i Aleksina sestra, Jovana Balašević, glumci Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, kao i borci Vaso Bakočević i Dušan Džakić, ali i ostali gosti poput Olivere i Jelene, Aleksine majke i sestre.

U nastavku teksta pogledajte kako je premijera izgledala iz prvog reda, a za više informacija sa javne scene pratite emisiju Prvi red na K1.

Ostavite komentar