Showbizz > Prvi Red

Aca Lukas o ZABRANI koncerta u Sarajevu: Doneo NEOČEKIVANU odluku, evo šta stoji iza svega

Pevač se obrušio na gradonačelnicu Sarajeva

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

26/09/2024 > 17:30

podeli vest:

Aca Lukas o ZABRANI koncerta u Sarajevu: Doneo NEOČEKIVANU odluku, evo šta stoji iza svega
Foto: ATA Images


Jedan od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima Aca Lukas oglasio se danas putem društvene mreže Instagram i otkrio da mu je zabranjeno da zakaže koncerte u Sarajevu

Kako tvrdi, razlog je taj što se ponudio da za Doček nove godine peva besplatno na gradskom trgu. Zbog svega ovoga je dobeo je odluku da koncert održi u Istočnom Sarajevu.

Foto: Instagram/Aca Lukas

 

- S obzirom da ste prošle godine mogli da u dvorani Skenderija pogledate film "Pokidan" kao i moj koncert, ove godine to nažalost nećete moći jer smo moj producent i ja, Saša Mirković i ja ponudili da bez novca pevam u Sarajevu za Novu Godinu kako neka koleginica ne bi iznela iz vašeg grada 800.000 maraka uz pomoć gradonačelnice. Mi smatramo da to nije normalan iznos za jedno gostovanje. I dalje stojim iza toga - napisao je Lukas i dodao:

Foto: ATA Images

 

- Zbog toga što smo se odvažili da to kažemo nama je zabranjeno da zakupimo Skenderiju ili Zetru, da pošteno platimo kako bi vama prikazali drugi deo filma "Stravično" kao i moj nastup iste večeri. To je bruka i sramota gradonačelnice. Ja sam uvek voleo Bosnu i Sarajevo i vi to znate. Zbog toga ćemo premijeru održati u Istočnom Sarajevu kao i moj koncert odmah iza premijere u Beogradu u Sava Centru. Sve moje Sarajlije koje su bile prošle godine u Skenderije mogu da dođu u Istočno Sarajevo a u Zetri i Skenderiji ćemo uraditi najluđu žurku na Balkanu čim dođe neki novi - pristojni gradonačelnik koji novac građana ne troši bahato na pevačice ili sebe, nego tim novcem pomaže deci i sirotinji. Moj menadžent i ja smo odlučili da kada se to desi opet poklonimo koncert Sarajlijama. Voli vas vaš Aca Lukas - napisao je pevač.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar