Showbizz > Svet

OVO su muzičke zvezde koje pevaju na otvaranju Olimpijade u Parizu: Otkriveni svi detalji

Selin Dion i Lejdi Gaga već su u Parizu

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

25/07/2024 > 21:09

podeli vest:

OVO su muzičke zvezde koje pevaju na otvaranju Olimpijade u Parizu: Otkriveni svi detalji
Foto: Shutterstock


Olimpijske igre u Parizu biće svečano otvorene sutra, a na ceremoniji će pevati najpopularnija imena iz svetske muzičke branše.

Kako se spekuliše, pored Selin Dion na otvaranju Olimpijade nastupiće i Lejdi Gaga, Dua Lipa, Arijana Grande i francuska pevačica Aja Nakamura, piše "Hollywood reporter".

Foto: Tanjug/AP/shutterstock

 

Lista izvođača na Olimpijskim igrama drži se u dtogoj tajnosti, a o imenima se spekuliše u medjima danima. Dolazak Selin Dion i Lejdi Gage u Pariz pogrejale su priče da će ove dve zvezde uveličati početak Olimpijade.

Ono što se do sada zna da će Selin Dion izvesti samo jednu pesmu "Himnu ljubavi" Edit Pjaf i to za honorar od  dva miliona dolara. Što se tiče Lejdi Gage, biće to njen prvi nastup pred kamerama od prošlogodišnje 95. po redu dodele Oskara, kada je izvela "Hold My Hand".

Foto: Youtube/Printscreen/Elle UK

 

Ona, navodno, danima već boravi u hotelu u Parizu odakle izlazi samo kada ide na probe. Fanovi ne prestaju da je uhode, pa je čak njeno obezbeđenje moralo da reaguje. Obezbeđenje je moralo da opkoli vrata hotela i pevačicu prekrije ogromnim čaršavom kako bi ona neometamo mogla da uđe u automobil i odveze se na probu. Ipak, jednom prilikom je popustila, pa je otvorila krov na automobilu i slala poljupce fanovima.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar