Showbizz > Svet

FAJT na crvenom tepihu! Nikol Kidman GURNULA Selmu Hajek (VIDEO)

Jako brzo je postao viralan snimak ovog neprijatnog događaja, a komentari ne izostaju

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

14/10/2024 > 12:19

podeli vest:

FAJT na crvenom tepihu! Nikol Kidman GURNULA Selmu Hajek (VIDEO)
Foto: Shutterstock


Glumice Nikol Kidman i Salma Hajek imale su neprijatan momenat, dok su pozirale za fotografije pored pevačice Kejti Peri tokom Balensijaga revije na Nedelji mode u Parizu 30. septembra.

Viralni TikTok video prikazuje Hajek kako rukama okreće Kidman ka kameri dok je glumica bila okrenuta leđima fotografu. Kada ju je Hajek dodirnula, Kidman je reagovala tako što je zgrabila Hajekovu ruku i odgurnula je.

Zatim se Kidman nagnula da poljubi Perijevu, a onda je razmenila nekoliko reči sa Hajekovom pre nego što je otišla.

Iako je nejasno šta je tačno rečeno, pošto je Kidman nastavila dalje, Hajek se čula dok izgovara: "Da, molim te. Savet." Na šta je neko, verovatno Kidman, odgovorila: "Ne treba ti. Hajek je tada odgovorila: "Da.

Obožavaoci primećuju "ne diraj me“ momenat Nikol Kidman Salmi Hajek.

Komentari na ovaj video nisu izostali. "Oh, to 'ne diraj me' od Nikol upućeno Salme na reviji brenda čiji je vlasnik njen muž... Bojim se da je taj ugovor sa Balensijagom u opasnosti," dok drugi kaže: "jesam li gluv ili još neko takođe čuje 'ne diraj me'."

Hajek je nastavila da pozira za dodatne fotografije sa Perijevom, koja je izgleda više volela fotografisanje od svojih kolega.

Kidman je nosila elegantnu crnu haljinu sa dolčevicom uparenu sa prozirnim hulahopkama, štiklama i naočarima za sunce, dok se Hajek odlučila za crnu haljinu sa dubokim dekolteom.

Nastup na Nedelji mode u Parizu bio je prvi javni izlazak Kidman od kada je preminula njena majka,  početkom septembra. Samo nekoliko sati pre nego što je dobila nagradu za najbolju glumicu na Venecijanskom filmskom festivalu za svoju ulogu u Babigirl, Kidman je podelila tužnu vest o smrti svoje majke.

Glumica se oglasila na Instagramu.

- Moja sestra i ja zajedno sa porodicom želimo da vam se zahvalimo na izlivu ljubavi i dobrote koju smo osetili ove nedelje. Svaka poruka koju smo dobili od onih koji su voleli našu Majku i divili joj se značila nam je više nego što ćemo ikada moći da izrazimo - napisala je ona.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar