Bake su znale NAJBOLJE: A ovako su one pravile PROJARU NA SEOSKI NAČIN
Ako razmišljate o doručku lija vam priprema neće oduzeti puno vremena, ovo je najukusniji izbor
15.09.2023
GurmanlookJednostavno se i brzo pripremaju pa su tako idealni za vikend obrok
podeli vest:
Ovi slani mafini stvarno se veoma jednostavno i brzo pripremaju. Idealni su za doručak, užinu, kao slano predjelo, laganu večeru...
Ako želite, u osnovnu smesu možete da dodate iseckanu salamu, šunku, pančetu, masline, papriku, krastavčiće... Pustite mašti na volju.
Ako razmišljate o doručku lija vam priprema neće oduzeti puno vremena, ovo je najukusniji izbor
15.09.2023
GurmanlookUkoliko ih budete pripremali, napišite u komentarima vaše utiske
10.09.2023
GurmanlookSastojci: 5 jaja, so, 50 ml ulja, 150 g kisele pavlake, 200 g sitnog sira, 180 g brašna, 1 kačikica praška za pecivo, susam
Priprema: Uključite rernu da se greje na 200 C. U dubljoj činiji mikserom, umutite jaja sa malo soli. Sipajte ulje, kiselu pavlaku, sitan sir, pa mikserom umutite. Dodajte prosejano brašno sa praškom za pecivo, pa špatulom lagano promešajte.
U kalup za mafine stavíte masne papirne korpice. Sipajte oko 2 pune kašike smese. Preko pospite susam. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 C, oko 30 minuta. Čačkalicom proverite da li su pečeni. Sačekajte da se prohlade, pa ih poslužite.
Brzo, lako i ukusno. Javite nam kako vam se dopala ova pita
09.09.2023
GurmanlookAlbert Ajnštajn obožavao je da jede pržena jaja, ali spremana na neobičan način
08.09.2023
GurmanlookIdealan obrok za još uvek tople dane
06.09.2023
GurmanlookZdravo i ukusno... a to je najbolja kombinacija
02.09.2023
Gurmanlook
Ostavite komentar