Katarina otrkiva ZDRAV recept za KOLAČ S JABUKAMA BEZ BRAŠNA, JAJA i ŠEĆERA!
Ne zna se da li kolač s jabukama bolji topao, uz kuglu sladoleda ili potpuno ohlađen, uz kafu, čaj ili mleko
27.05.2024
GurmanlookOvo nije samo „tanjira za pamćenje“, već i jedinstvena prilika da se doživi savršen spoj ukusa tradicije i inovacije
podeli vest:
Internet je pun recepata za domaće kiflice, ali ovaj recept morate da probate i da osetite taj neodoljivi medeni miris.
Ove medene puter kiflice zadovoljiće vaša osetljivsa nepca, a inspiraciju smo našli kod poznatog kuvara Jack Logue.
Ne zna se da li kolač s jabukama bolji topao, uz kuglu sladoleda ili potpuno ohlađen, uz kafu, čaj ili mleko
27.05.2024
GurmanlookPravljenje domaćeg sladoleda omogućava vam da sami birate sastojke i ukuse, čineći sladoled zdraviom poslasticom
25.05.2024
Gurmanlook
Ako ste odušveljni ovim receptom - sigurni smo da će vas ovo oduševiti! O čemu je reč? U elegantnom svetu fine dininga, restoran GIG nosilac ekskluziviteta, hedonizma i vrhunskog ugostiteljskog umeća, krajem juna organizovaće ekskluzivno gostovanje dvojice najpoznatijih šefova kuhinje nagrađenih Mišelinovim zvezdicama – Jack Logue i Jon James.
U srcu Novog Beograda, 28. i 29. juna, otvoriće svoja vrata za prave ljubitelje istančanih ukusa. Ovaj ekskluzivni događaj pružiće jedinstvenu priliku svim zainteresovanima da uživaju u kulinarskim kreacijama ovih vrhunskih majstora, koji će kombinovati svoje
svetski poznate specijalitete sa pažljivo odabranim elementima naše tradicionalne kuhinje, stvarajući savršenu harmoniju ukusa.
The Lambs Club, jedan od najprestižnijih restorana u New Yorku, poznat je po svojoj izuzetnoj kuhinji i inovativnom pristupu. Njihovi talentovani šefovi doneće esenciju svoje bogate ponude direktno u restoran GIG, kreirajući gastronomski spektakl koji će zadovoljiti i najistančanija nepca.
- Ovo je zaista poseban trenutak za restoran, jer će dolazak ovih gastronomskih eksperata pružiti priliku našim gostima da uživaju u kulinarskim delima koja su dobila najviša priznanja na svetskoj sceni. Uz stručni kadar i ova dva kulinarska lidera, večera će
predstavljati pravi praznik za sva čula - izjavio je Vuk Štefanović, poznati somelijer Beograda.
Ovaj događaj nije samo stvaranje novog „tanjira za pamćenje“, već i jedinstvena prilika da se doživi savršen spoj tradicije i inovacije na tanjiru. Zbog ograničenog broja mesta, svi zainteresovani mogu izvršiti rezervaciju kako bi svoje prisustvo osigurali na ovom jedinstvenom događaju.
Italijanski im je naziv 'biscotti al limone', engleski pak 'lemon crinkles', a idealni su za grickanje uz čaj, kafu il čašu mleka
07.05.2024
GurmanlookHlebići sa čokoladom pravi su izbor tokom praznika
05.05.2024
GurmanlookU znak saosećanja prema našem Gospodu, Veliki petak treba provesti skromno, kako u jelu i piću, tako i u mislima
03.05.2024
GurmanlookStavite kockicu na pljeskavicu - za najsočnije i najukusnije meso
01.05.2024
Gurmanlook
Ostavite komentar