DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 2. APRIL Ovnovi puni energije, Device sve drže pod kontrolom, a Ribe je neko izdao...
Slobodno vreme
Recepti se razlikuju od regije u kojoj živite, pošto svaki kraj ima neke svoje običaje odnosno ukuse koje više voli
podeli vest:
Jedno jelo koje od davnina bilo neizostavan deo trpeze u toku letnje žege jeste sataraš. Klasičan sataraš je jelo koje se uglavnom pravi od paprike, paradajza i crnog luka. Neki mu dodaju i jaje, beli luk, dosta začina, prenosi "Ona".
Recepti se razlikuju od regije u kojoj živite, pošto svaki kraj ima neke svoje običaje odnosno ukuse koje više voli. U svakom slučaju, nekada su ga domaćice stalno spremale kada su letnje vrućine, jer osvežava i brzo se sprema.
4 paprike
2 glavice luka
Foto: RINA
3 jaja
malo ulja
Luk oljuštite i iseckajte na kockice, pa stavite da se dinsta. Za to vreme operite papriku, pa i nju iseckajte na kockice.
Dodajte u luk. Zatim isto uradite i sa paradajzom i stavite da se kuva 15 minuta, dok ne ispari voda.
Lako se sprema, a kada je jednom probate stalno ćete je praviti
15.09.2024
GurmanlookOvaj voćni sorbet je savršen desert za tople dane – lagan, voćan i izuzetno ukusan
14.08.2024
GurmanlookNjegova priprema je jako jednostavna i ne zahteva puno vremena
12.08.2024
GurmanlookSmokvin list može biti dodatak raznim jelima
11.08.2024
Gurmanlook
Ostavite komentar