Kad vam dosadi šnicla ili paprika - POHOVANI ŠAMPINJONI su ukusan obrok za tili čas
Često ih jedemo u salatama, pečene na roštilju, punjene, pa hajde da probamo i pohovane
29.09.2022
GurmanlookOvo je pravi recept za sve one koji uživaju u neobičnim jelima
podeli vest:
Ako želite da promenite nedeljnu rutinu nekim zanimljivim jelom, a pri tom volite slatko- slane kombinacije, onda je piletina u kokosu pravi izbor za vas.
Da,da... Za vas - hedoniste.
Često ih jedemo u salatama, pečene na roštilju, punjene, pa hajde da probamo i pohovane
29.09.2022
GurmanlookMmmm...njam. Ko još može ovome da odoli?
13.09.2022
GurmanlookSastojci: Za piletinu - 500 gr pilćeg belog mesa, 75 gr brašna, 2 jajeta, 30 gr prezle, 100 gr seckanog kokosa, svež peršunov list za posluživanje (ili listovi zelene salate). Za sos: 225 gr komadića ananasa, 125 gr sosa od paradajza, 2 kašike sirćeta
Priprema: Zagrejati rernu na 180 stepeni. U jednom tanjiru pomešati prezlu i kokos, u drugom umutiti jaja, a u treći sipati brašno. Belo meso iseći na šnicle. Prvo ga uvaljati u brašno, pa u jaja i na kraju u prezlu i kokos. Poređati na papir za pečenje i peći oko 15 minuta ili dok ne dobije zlatnu boju. Sos se jednostavno sprema - samo je potrebno sve sastojke dobro pomešati.
Salata ili aromatični dodatak jelima - šta god poželite
21.09.2022
GurmanlookPored toga što se brzo sprema, vrlo je ukusna i "zarazna"
21.09.2022
GurmanlookUkusno, a brzo i lako se sprema
24.09.2022
GurmanlookIznenadite ukućane ili goste ovim neobičnim receptom
23.09.2022
GurmanlookAleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige, objasnio je gde leži izlaz iz krize u kojoj se naše društvo nalazi.
pre 9 sati
Kolumna
Ostavite komentar